נגיסי כרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נגיסי כרובית

מה לומר על הנגיסים האלה ? הם טעימים בטירוף!  זה אחלה פינגר פוד, נזללים נחטפים. יש כאן כרובית עם גבינות הכל מצופה בפירורי לחם אפשר לאפות אפשר לטגן מה שמתחשק וזה טעים לא להאמין כמה טעים 🙂

16 נגיסים

מרכיבים:

כרובית בינונית
2 ביצים לא גדולות
4 כפות שמן
100 ג’ גבינה מגורדת
2 כפות קוטג’
כוס קמח
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה
פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית עד שהיא רכה ולמעוך, לערבב את כל המצרכים ולהקפיא ל 40 דקות.

2. בידיים לחות ליצור קבבונים להקפיא ל 30 דקות להבריש בביצה לצפות עם פירורי לחם.

3. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות צד אחד וצד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב או לטגן בשמן חצי עמוק.

הערות:
העיסה לא נוחה לעבודה להרטיב את הידיים וסבלנות.

17219 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

111
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

מ ע ו ל ה !
מאוד אהבנו. הקפאתי את המעט שנותר, נראה איך יהיו לאחר ההקפאה. תודה (-:

לירון

אפשרי עם ברוקולי במקום כרובית?

קרן

היי,
הכנתי (כמות כפולה) ויצא פשוט מדהיםםםם.
אני רוצה להגיש את זה מחרתיים, איפה אני שומרת במקרר או במקפיא?
שאני מגישה לחמם במיקרו או בתנור?

נטלי

היי ניקי,
רציתי לשאול קודם כל כמה מגיבים יוצאים?
וגם איך חולטים את הכרובית? האם צריך לפרק קודח לפרחים קטנים? כמה זמן זה ״חליטה״?
ולאחר החליטה, האם צריך למעוך רק את הפרחים ולהוריד את הגבעול? או ביחד?
תודה רבה! המתכונים שלך ממש מצילים אחת שלא יודעת לבשל כמוני 🙂

אפרת

שלום ניקי, הכנתי את העיסה של נגיסי הכרובית וזה יצא ממש נוזלי, גם אחרי ההקפאה השניה זה עדיין ממש נוזלי וגם עם ידיים רטובות זה ממש קשה לעשות מזה צורה נורמלית, מה עושים?

תהילה

היי,יש מצב לפרווה??המתכון ממש קסם לי מבאסס..

אורלי

ניקי, שלום
האם יש אפשרות להוסיף גם בצל קצוץ מטוגן לתערובת?
תודה רבה לך 🙂