נגיסי כרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נגיסי כרובית

מה לומר על הנגיסים האלה ? הם טעימים בטירוף!  זה אחלה פינגר פוד, נזללים נחטפים. יש כאן כרובית עם גבינות הכל מצופה בפירורי לחם אפשר לאפות אפשר לטגן מה שמתחשק וזה טעים לא להאמין כמה טעים 🙂

16 נגיסים

מרכיבים:

כרובית בינונית
2 ביצים לא גדולות
4 כפות שמן
100 ג’ גבינה מגורדת
2 כפות קוטג’
כוס קמח
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה
פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית עד שהיא רכה ולמעוך, לערבב את כל המצרכים ולהקפיא ל 40 דקות.

2. בידיים לחות ליצור קבבונים להקפיא ל 30 דקות להבריש בביצה לצפות עם פירורי לחם.

3. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות צד אחד וצד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב או לטגן בשמן חצי עמוק.

הערות:
העיסה לא נוחה לעבודה להרטיב את הידיים וסבלנות.

22114 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

111
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותם

היי ניקי,
מה לדעתך תהיה ההשפעה של מעט קמח או קורנפלור (כדי להסמיך את הבליליה) על הטעם של הנגיסים?

ז'ורז'ט

ניקי יש לי הצעת ייעול לתמונות – בהרבה מתכונים יהיה טוב אם תיתני ביס כדי שנראה איך זה נראה מבפנים ונתגרה עוד יותר… פה למשל, מעניין איך הנגיסים נראים מבפנים. וגם בהרבה עוגות שאת מצלמת – אולי תחתכי פרוסה, שנרוץ להכין עוד יותר מהר ( :

איריס

הי ניקי,

אני בדיוק באמצע ההכנה בהקפאה השנייה 🙂 דווקא הבלילה יצאה יחסית בסדר!
שתי שאלות טכניות:
1) מה בערך הגודל של כל נגיס? כי נראה לי שיצאו לי גדולים מדי, למרות שסה”כ יצאו 18. אני חוששת שזה לא יאפה כמו שצריך…
2) אין לי מברשת לביצה. אפשר לטבול בקערה, כמו כשמכינים שניצל?

לינה

ניקי, שלום ותודה רבה על המתכון! מצאתי דרך לוותר על ההקפאה הראשונה: יצרתי מהבלילה צורות אם קורצן עוגיות ואז הכנסתי למקפיא ל30 דקות – פשוט כיף לעבוד בצורה הזאת – לא מלכלך ידיים, חוסך זמן! יצאה פגז! תודה תודה תודה!

סנונית

שמרתי במועדפים! 🙂

דנה (גליה אמא של )

טוב התחלתי בשעה מאוחרת את המתכון אז נחכה מחר לתגובה:( שתי ביצים פלוס אחד כדי להבריש או סה”כ 2?) וכשאת אומרת להבריש, להפוך אותם משני הצדדים? כי בתמונה נראה שכל “הקבב” מצופה בפירורי לחם…תודה ולילה טוב!!

דפנה

היי ניקי, נראה מעולה, האם מתאים גם מכרובית קפואה סנפרוסט או רק מטריה?