נגיסי כרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נגיסי כרובית

מה לומר על הנגיסים האלה ? הם טעימים בטירוף!  זה אחלה פינגר פוד, נזללים נחטפים. יש כאן כרובית עם גבינות הכל מצופה בפירורי לחם אפשר לאפות אפשר לטגן מה שמתחשק וזה טעים לא להאמין כמה טעים 🙂

16 נגיסים

מרכיבים:

כרובית בינונית
2 ביצים לא גדולות
4 כפות שמן
100 ג’ גבינה מגורדת
2 כפות קוטג’
כוס קמח
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה
פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית עד שהיא רכה ולמעוך, לערבב את כל המצרכים ולהקפיא ל 40 דקות.

2. בידיים לחות ליצור קבבונים להקפיא ל 30 דקות להבריש בביצה לצפות עם פירורי לחם.

3. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות צד אחד וצד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב או לטגן בשמן חצי עמוק.

הערות:
העיסה לא נוחה לעבודה להרטיב את הידיים וסבלנות.

16186 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

111
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה

שלום ניקי! רציתי לדעת בערך מה משקל הכרובית שצריך למתכון הזה כי אין לי כרובית שלמה אלא בשקית של סנפרוסט.

מיכל

ניקי יקרה, אני מעוניינת להכין עם בטטה במקום כרובית. האם אפשרי? איך לשלב את הבטטה? לבשל ולמעוך לעיסה?

אורית

ניקי יקרה , האם גבינת כנען מתאימה כאן במקום עמק מגורדת?
ואם אין ככ זמן להקפאה, מה לעשות כדי שהעיסה תיהיה בכל זאת נוחה לעבודה

רותם

הי ניקי, אפשר להחליף את הקוטג הזמנת חמוצה? הגבינה המגורדת יכולה להיות מוצרלה? אני נמצאת בחול ולצערי הרב אין לנו את הגבינות של הארץ…. תודה

דורית

הכונה הקפאה של השלב הראשון

דורית

מעולה
בגלל אילוצים יצא לי להקפיא ליממה. למחרת הפשרתי, אומנם לקח זמן אבל יצא נפלא.
תודה

שחר

היי ניקי, הכנתי את הנגיסים לפי המתכון עם שינוי קטן, במקום שתי ביצים שמתי ביצה אחת xl ויצא מצוין. יש רק בעיה אחת: זה ממכר.