


מאפינס דלעת וגבינות
אני מאוד אוהבת להכין פשטידות בצורת מאפינס, זה נראה מקסים בהגשה וגם עושה חשק לאכול, לפעמים אפילו ילד שמסרב לאכול פשטידה דווקא יסכים לאכול את אותה פשטידה באריזה קטנה וחמודה. הפעם הלכתי על דלעת הוספתי גבינות, המאפה בתנור מזהיב מקבל צבע יפה וזהוב, הריח אוי הריח באוויר מכאן כבר קצרה הדרך לשולחן, בתאבון.
8 מאפינס
הכנות:
1. לשים את הדלעת במסננת לפזר מלח ולסחוט מידי פעם שהנוזלים יצאו סה”כ כמה דקות.
2. לערבב את כל המצרכים ולאפות כ 30 דקות בחום בינוני 180 מעלות.
33109 צפיות 24 צפיות היום
היי ניקי, מועדים לשמחה,
הפשטידה נראית מעולה, האם אני יכולה במקום קמח לשים קמח תפוחי אדמה? לפשטידה בלי גלוטן
ערב טוב, האם ניתן להשתמש בדלעת ספגטי צלויה?
ערב-טוב! מאוד רוצה להכין את המתכון, אבל יש לי קוביות של דלעת קפואה (אין איפה למצוא דלעת טריה). כשהיא מפשירה בלתי אפשרי לגרד אותה. האם אפשר לחתוך לקוביות קטנות או למעוך לפירה?
תודה
היי ניקי אני גרה בחו”ל אין פה קוטג’ אפשר להשתמש בריקוטה במקום?
היי אפשר במקום הדלעת בטטה, ואם כן גם לפזר מלח ולהוציא נוזלים?
היי, כמה קוטג’ לשים? לא ראיתי שכתוב… תודה!!
ננסי
היי ניקי, תודה על המתכונים הנהדרים!
המאפינס יצאו לי קצת חסרי טעם, לדעתך אפשר להוסיף גבינה מלוחה? או פשוט לשים קצת יותר מלח?
תודה!