מאפינס דלעת וגבינות
אני מאוד אוהבת להכין פשטידות בצורת מאפינס, זה נראה מקסים בהגשה וגם עושה חשק לאכול, לפעמים אפילו ילד שמסרב לאכול פשטידה דווקא יסכים לאכול את אותה פשטידה באריזה קטנה וחמודה. הפעם הלכתי על דלעת הוספתי גבינות, המאפה בתנור מזהיב מקבל צבע יפה וזהוב, הריח אוי הריח באוויר מכאן כבר קצרה הדרך לשולחן, בתאבון.
8 מאפינס
הכנות:
1. לשים את הדלעת במסננת לפזר מלח ולסחוט מידי פעם שהנוזלים יצאו סה"כ כמה דקות.
2. לערבב את כל המצרכים ולאפות כ 30 דקות בחום בינוני 180 מעלות.