מאפינס דלעת וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס דלעת וגבינות

אני מאוד אוהבת להכין פשטידות בצורת מאפינס, זה נראה מקסים בהגשה וגם עושה חשק לאכול, לפעמים אפילו ילד שמסרב לאכול פשטידה דווקא יסכים לאכול את אותה פשטידה באריזה קטנה וחמודה. הפעם הלכתי על דלעת הוספתי גבינות, המאפה בתנור מזהיב מקבל צבע יפה וזהוב, הריח אוי הריח באוויר מכאן כבר קצרה הדרך לשולחן, בתאבון.

8 מאפינס

מרכיבים:

400 ג’ דלעת מגורדת
2 ביצים
כוס גבינות מגורדות / עמק , פרמזן, קצ’קבל
140 ג’ קמח (כוס)
כפית אבקת אפייה
קוטג’
4 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לשים את הדלעת במסננת לפזר מלח ולסחוט מידי פעם שהנוזלים יצאו סה”כ כמה דקות.

2. לערבב את כל המצרכים ולאפות כ 30 דקות בחום בינוני 180 מעלות.

23439 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס דלעת וגבינות

148
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרווה

ערב טוב, האם ניתן להשתמש בדלעת ספגטי צלויה?

שיינא

ערב-טוב! מאוד רוצה להכין את המתכון, אבל יש לי קוביות של דלעת קפואה (אין איפה למצוא דלעת טריה). כשהיא מפשירה בלתי אפשרי לגרד אותה. האם אפשר לחתוך לקוביות קטנות או למעוך לפירה?
תודה

גיל

היי ניקי אני גרה בחו”ל אין פה קוטג’ אפשר להשתמש בריקוטה במקום?

שרונה

היי אפשר במקום הדלעת בטטה, ואם כן גם לפזר מלח ולהוציא נוזלים?

ננסי

היי, כמה קוטג’ לשים? לא ראיתי שכתוב… תודה!!
ננסי

מיכל

היי ניקי, תודה על המתכונים הנהדרים!
המאפינס יצאו לי קצת חסרי טעם, לדעתך אפשר להוסיף גבינה מלוחה? או פשוט לשים קצת יותר מלח?
תודה!

1 7 8 9