יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מנות ראשונות מתכונים מהירים וקלים

ברוסקטה עם פטריות

2 יוני 2014
(Visited 10,216 times, 1 visits today)
ברוסקטה עם פטריות

ברוסקטה עם פטריות

טעים טעים! כל כך פשוט ואיזה פינוק נפלא. כשבא לכם לנשנש משהו מול הטלוויזיה או לפנק את המשפחה עם דברים טובים.
אין כאן השקעה ההכנה קלי קלות המתכון הזה נעשה באהבה גדולה.
תשומת לב לדברים הקטנים זה מה שהופך את המתכון הזה לכל כך טעים. נגיעות של שום, קצת שמן זית, בצל מטוגן, העירית נותנת את הטעם המיוחד שלה.
אני אוהבת להכין אותם בגודל ביס אבל ביס שיש בו את כל הטעמים הטובים, ליד אני מגישה גבינות וסלט ירקות.
זה מושלם! קלאסי לארוחת ערב. מתכון קל ותסתכלו על הכמויות שרשמתי למטה ותכפילו מראש, הקטנים האלה נעלמים מהר…

מרכיבים:

2 לחמניות מאורכות / בגט
20 פטריות שמפיניון
שן שום גדולה
בצל גדול
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
2 – 3 כפות עירית חתוכה קטן
פלפל שחור גרוס
קצת מלח
שמן זית

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • שוקולטה חמה ומפנקת

    בא לי להכין משהו טוב הכנתי את העוגיות הנהדרות האלה ורציתי איזה משקה שוקולדי ליד ואם כבר מכינים אז עושים את זה מכל הלב וכדאי שיהיה הרבה שוקולד שאף אחד לא יתלונן 🙂
    זה אחד המשקאות שהכי כיף להזמין בבית קפה אז למה לא להכין אותו בבית ? תכינו לכם בכיף משקה שוקולדי נהדר שעושה טוב בימי החורף הקרים. לקח לי 5 דקות להכין ולהגיש, תפנקו את המשפחה בכיף.

    2 כוסות / 6 כוסיות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם 2 כפות שמן לטגן את הבצל כשתי דקות, לפרוס את הפטריות להקפיץ כדקה על אש גבוהה ולהוריד מהאש.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות,  לפרוס את הלחמניה לפרוסות 4 – 5 מ"מ לקלות את הפרוסות 5 דקות בתנור, אפשרות נוספת לשים בטוסטר לחיצה עד שיש פסים מוזהבים ואפשרות נוספת לדלג על השלב הזה.

3. לחצות את השום ולהבריש את הפרוסות, כל פרוסה להבריש עם שמן זית או להזליף קצת מעל.

4. על כל פרוסה לשים כפית יפה של פטריות עם בצל, אפשר לסיים כאן ולאכול כמו שזה למי שרוצה פרווה.

5. לפזר גבינה צהובה להכניס לתנור חם לשתי דקות הגבינה נמסה.

6. לפזר עירית להגיש עם גבינות וירקות.

מעולה!

ברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריות

ברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריות

הרשם
עדכן
24 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות