ברוסקטה עם פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברוסקטה עם פטריות

ברוסקטה עם פטריות

טעים טעים! כל כך פשוט ואיזה פינוק נפלא. כשבא לכם לנשנש משהו מול הטלוויזיה או לפנק את המשפחה עם דברים טובים.
אין כאן השקעה ההכנה קלי קלות המתכון הזה נעשה באהבה גדולה.
תשומת לב לדברים הקטנים זה מה שהופך את המתכון הזה לכל כך טעים. נגיעות של שום, קצת שמן זית, בצל מטוגן, העירית נותנת את הטעם המיוחד שלה.
אני אוהבת להכין אותם בגודל ביס אבל ביס שיש בו את כל הטעמים הטובים, ליד אני מגישה גבינות וסלט ירקות.
זה מושלם! קלאסי לארוחת ערב. מתכון קל ותסתכלו על הכמויות שרשמתי למטה ותכפילו מראש, הקטנים האלה נעלמים מהר…

מרכיבים:

2 לחמניות מאורכות / בגט
20 פטריות שמפיניון
שן שום גדולה
בצל גדול
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
2 – 3 כפות עירית חתוכה קטן
פלפל שחור גרוס
קצת מלח
שמן זית

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם 2 כפות שמן לטגן את הבצל כשתי דקות, לפרוס את הפטריות להקפיץ כדקה על אש גבוהה ולהוריד מהאש.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות,  לפרוס את הלחמניה לפרוסות 4 – 5 מ”מ לקלות את הפרוסות 5 דקות בתנור, אפשרות נוספת לשים בטוסטר לחיצה עד שיש פסים מוזהבים ואפשרות נוספת לדלג על השלב הזה.

3. לחצות את השום ולהבריש את הפרוסות, כל פרוסה להבריש עם שמן זית או להזליף קצת מעל.

4. על כל פרוסה לשים כפית יפה של פטריות עם בצל, אפשר לסיים כאן ולאכול כמו שזה למי שרוצה פרווה.

5. לפזר גבינה צהובה להכניס לתנור חם לשתי דקות הגבינה נמסה.

6. לפזר עירית להגיש עם גבינות וירקות.

מעולה!

14642 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריות

ברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריותברוסקטה עם פטריות

24
תגובות

  הרשם  
עדכן
נורית

הי ניקי אני לא אוכלת גבינה מה אפשר סוייה זה בסדר

טלי

הי ניקי
האוכל שלך פיצוץ!!!!!!
יש מצב להכין את המתכון הזה פרווה? זה יצא נורמלי?

מיכל

הי ניקי,
לאיזו כמות זה מספיק? אני רוצה להכין ל 20 איש. בכמה נראה לך אני צריכה להכפיל את המתכון?

שי

שאלה קטנה, אפשר להשתמש בפטריות משומרות…? (נתקעתי עם הרבה קופסאות)

רחל

שאלה דחופה מאד מאד. האם אפשר להשאיר את הפשטידות והמאפינס שכולם על טהרת הגבינות מחוץ למקרר. יש לי הרגשה שפחות טעים כשמכניסים למקרר ומחממים. תודה על תשובתך המהירה וחג שמח

חווה

היי ניקי
תודה על מתכונים נהדרים, ואין לי ספק שהם גם טעימים 🙂
יש לי בקשה, ואיני יודעת אם זה אפשרי מבחינתך, אם תוכלי
לשלב מתכונים שהם סוג של דיאטטיים (אני מטופלת בדיאליזה, ולא הכול מותר לי)
תודה לך וחג שבועות שמח
חווה

נטע

לא אלאה אותך במחמאות, מגיע לך וכל מילה מיותרת. אין כמוך!
לאלרגים לחלב, האם יש אפשרות אחרת במקום גבינה צהובה?
ותחליף לפטריות?
הרעיון של האירוח עם בגט נראה לי נפלא!