יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות עוגות לפסח שבועות

עוגת גבינה קלה

1 יוני 2014
(Visited 15,618 times, 1 visits today)

עוגת גבינה קלה

אני מוסיפה עוד עוגת גבינה למבחר העוגות גבינה שיש באתר, לא בגלל שאין מספיק מה פתאום סתם כי בא לי לבלבל אתכם 🙂  הנה עוגת גבינה קלה טעימה ופשוטה להכנה.

אינגליש קייק

מרכיבים:

3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
שמנת חמוצה
250 ג’ גבינה כנען / טובורג/ טוב טעם
200 ג’ גבינת נפוליאון
2 כפות גדושות קורנפלור
כף אבקת אינסטנט וניל

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • ארוחה חלבית שבועות 2021

    איזה כיף שבועות מגיע ואוו איזה יופי של חג,  אני אוהבת את השפע את הצבעוניות של החג גבינות מפה ועד הודעה חדשה.
    אני כבר מדמיינת את הקישים והפשטידות והנה עוד הזדמנות להכין בויאקוס (מתכון מעולה)
    חג נהדר להשתולל עם מתכונים חלביים מכל הסוגים, בקיצור להפציץ עם מתכונים טובים שיעשו רושם על האורחים.
    אני ממשיכה עם המנהג שלי אני מעלה תפריט לשבועות למי שמתלבט מה להכין, לא סגור עדיין, המבחר מבלבל והלכתם לאיבוד קבלו מגוון של מתכונים חלביים לא קשים להכנה ומזה טעימים.
    אחרי השנה הקשה שעברנו מגיע לנו לחגוג, לחייך, להיות מאושרים ולהודות על מה שיש לנו.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

הכנות:

1. להדליק תנור ל 180 מעלות להכניס תבנית עם מים רותחים.

2.להקציף כדקה במהירות גבוהה את הביצים ואת הסוכר (להשאיר 2 כפות בצד)

3. לערבב את הגבינות שארית הסוכר ואת הקורנפלור והווניל.

4. לקפל את הגבינות אל הביצים להעביר את הבלילה לתבנית לאפות כ 10 דקות ב180 מעלות להוריד את החום ל 150 מעלות ל 45 דקות.

5. בתום האפייה לפתוח מעט את דלת התנור ולהשאיר כ 45 דקות בתנור.

*6. לקרר כמה שעות במקרר.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

גולשים מכינים וממליצים:

חנן : “חייב לציין שזו עוגת הגבינה הטובה ביותר שנתקלתי בה, לפחות ב- 15 השנים האחרונות!
עוגה נימוחה, עם טעם מודגש של גבינה, לא כבדה וקלה להכנה. פשוט מתכון מעולה ותודה לניקי שהביאה אותו!!!!”

הרשם
עדכן
209 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום. אופים על טורבו או על חום למעלה למטה?

באיזו תבנית אופים את הכמות שבמתכון?

שלום ניקי, העוגה מצוינת ואהובה מאוד בבית. רציתי לדעת אם יש משהו שיכול להפוך אותה לטיפה יןתר מוצקה בלי לשנות את הטעם? היא מתפוררת לי בחיתוך. נגיד אולי כף נוספת קורנפלור או טיפה קמח

היי ניקי. אני אוהבת את העוגה מאוד אבל עשיתי עכשיו עם גבינת שמנת של חברה אחרת ויש רק 225 החבילה במקום 250. היא עכשיו בתנור ואני בלחץ שלא תצא טוב להיום בערב. מה את חושבת?

היי ניקי, עשיתי את העוגה והיא מצוינת רציתי לדעת אם אני עושה אותה בתבנית מרובעת חד פעמית ופשוט מכפילה כמויות אם זה יצא אותו הדבר. תודה!!

היי ניקי, ראיתי שכתבת למישהי שאם רוצים לעשות בתבנית 26 צריך לעשות לפי כמות וחצי ולא להכפיל כמויות. אפשר להבין מה הסיבה?

יצאה לי מושלמת. כולם החמיאו. וקלה קלה לעשייה. תודה ניקי