עוגת גבינה קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה קלה

אני מוסיפה עוד עוגת גבינה למבחר העוגות גבינה שיש באתר, לא בגלל שאין מספיק מה פתאום סתם כי בא לי לבלבל אתכם 🙂  הנה עוגת גבינה קלה טעימה ופשוטה להכנה.

אינגליש קייק

מרכיבים:

3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
שמנת חמוצה
250 ג’ גבינה כנען / טובורג/ טוב טעם
200 ג’ גבינת נפוליאון
2 כפות גדושות קורנפלור
כף אבקת אינסטנט וניל

הכנות:

1. להדליק תנור ל 180 מעלות להכניס תבנית עם מים רותחים.

2.להקציף כדקה במהירות גבוהה את הביצים ואת הסוכר (להשאיר 2 כפות בצד)

3. לערבב את הגבינות שארית הסוכר ואת הקורנפלור והווניל.

4. לקפל את הגבינות אל הביצים להעביר את הבלילה לתבנית לאפות כ 10 דקות ב180 מעלות להוריד את החום ל 150 מעלות ל 45 דקות.

5. בתום האפייה לפתוח מעט את דלת התנור ולהשאיר כ 45 דקות בתנור.

*6. לקרר כמה שעות במקרר.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

40563 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חנן : “חייב לציין שזו עוגת הגבינה הטובה ביותר שנתקלתי בה, לפחות ב- 15 השנים האחרונות!
עוגה נימוחה, עם טעם מודגש של גבינה, לא כבדה וקלה להכנה. פשוט מתכון מעולה ותודה לניקי שהביאה אותו!!!!”

209
תגובות

  הרשם  
עדכן
רונית

שלום. אופים על טורבו או על חום למעלה למטה?

שישו אינציגר

באיזו תבנית אופים את הכמות שבמתכון?

מיטל

שלום ניקי, העוגה מצוינת ואהובה מאוד בבית. רציתי לדעת אם יש משהו שיכול להפוך אותה לטיפה יןתר מוצקה בלי לשנות את הטעם? היא מתפוררת לי בחיתוך. נגיד אולי כף נוספת קורנפלור או טיפה קמח

אסנת

היי ניקי. אני אוהבת את העוגה מאוד אבל עשיתי עכשיו עם גבינת שמנת של חברה אחרת ויש רק 225 החבילה במקום 250. היא עכשיו בתנור ואני בלחץ שלא תצא טוב להיום בערב. מה את חושבת?

ליאנה

היי ניקי, עשיתי את העוגה והיא מצוינת רציתי לדעת אם אני עושה אותה בתבנית מרובעת חד פעמית ופשוט מכפילה כמויות אם זה יצא אותו הדבר. תודה!!

ענבר

היי ניקי, ראיתי שכתבת למישהי שאם רוצים לעשות בתבנית 26 צריך לעשות לפי כמות וחצי ולא להכפיל כמויות. אפשר להבין מה הסיבה?

לימור גינת

יצאה לי מושלמת. כולם החמיאו. וקלה קלה לעשייה. תודה ניקי

1 11 12 13