עוגת גבינה קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה קלה

אני מוסיפה עוד עוגת גבינה למבחר העוגות גבינה שיש באתר, לא בגלל שאין מספיק מה פתאום סתם כי בא לי לבלבל אתכם 🙂  הנה עוגת גבינה קלה טעימה ופשוטה להכנה.

אינגליש קייק

מרכיבים:

3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
שמנת חמוצה
250 ג’ גבינה כנען / טובורג/ טוב טעם
200 ג’ גבינת נפוליאון
2 כפות גדושות קורנפלור
כף אבקת אינסטנט וניל

הכנות:

1. להדליק תנור ל 180 מעלות להכניס תבנית עם מים רותחים.

2.להקציף כדקה במהירות גבוהה את הביצים ואת הסוכר (להשאיר 2 כפות בצד)

3. לערבב את הגבינות שארית הסוכר ואת הקורנפלור והווניל.

4. לקפל את הגבינות אל הביצים להעביר את הבלילה לתבנית לאפות כ 10 דקות ב180 מעלות להוריד את החום ל 150 מעלות ל 45 דקות.

5. בתום האפייה לפתוח מעט את דלת התנור ולהשאיר כ 45 דקות בתנור.

*6. לקרר כמה שעות במקרר.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

31975 צפיות 38 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חנן : “חייב לציין שזו עוגת הגבינה הטובה ביותר שנתקלתי בה, לפחות ב- 15 השנים האחרונות!
עוגה נימוחה, עם טעם מודגש של גבינה, לא כבדה וקלה להכנה. פשוט מתכון מעולה ותודה לניקי שהביאה אותו!!!!”

201
תגובות

  הרשם  
עדכן
ניצן

היי ניקי מה קורה?
שואלת בשביל להכין לפני שבועות.. אני רוצה לנסות עוגת גבינה עם עוגיות אוראו שלמות בפנים. יש עוגה שתתאים?
תודה

אפרת

פשוט התבלבתי שרשמתי חד פעמי.

אפרת

לא חד פעמי.יש לי גם סיליקון וגם שיש כזה.

אפרת

ועדיף קוגלהוף חד פעמי או לא חד פעמי?(יש לי את שני הסוגים)

אפרת

עדיף להכין אותה בתבנית קוגלהוף חד פעמית או לא חד פעמית?דבר שני ראיתי שכתבת שהכנת אותה בקוטר 18. האם קוטר 22 זה גם יצא טוב וגבוה?

מיטל

לא הבנתי מה זה שתי כפות בצד?

לימור

היי ניקייייי!
מסקרנת אותי העוגה הזו.. ואני רוצה לנסות. רק שאני פחות משתמשת בגבינות טוב טעם,כנען וכאלה… איזה גבינות אלו בכלל? מלוחות? קשות? סליחה על הבורות אבל חשוב לי לדעת כדי להתארגן….
תודה על הכל!!!!!