


עוגת גבינה קלה
אני מוסיפה עוד עוגת גבינה למבחר העוגות גבינה שיש באתר, לא בגלל שאין מספיק מה פתאום סתם כי בא לי לבלבל אתכם 🙂 הנה עוגת גבינה קלה טעימה ופשוטה להכנה.
אינגליש קייק
הכנות:
1. להדליק תנור ל 180 מעלות להכניס תבנית עם מים רותחים.
2.להקציף כדקה במהירות גבוהה את הביצים ואת הסוכר (להשאיר 2 כפות בצד)
3. לערבב את הגבינות שארית הסוכר ואת הקורנפלור והווניל.
4. לקפל את הגבינות אל הביצים להעביר את הבלילה לתבנית לאפות כ 10 דקות ב180 מעלות להוריד את החום ל 150 מעלות ל 45 דקות.
5. בתום האפייה לפתוח מעט את דלת התנור ולהשאיר כ 45 דקות בתנור.
*6. לקרר כמה שעות במקרר.
מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂
42134 צפיות 1 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
חנן : “חייב לציין שזו עוגת הגבינה הטובה ביותר שנתקלתי בה, לפחות ב- 15 השנים האחרונות!
עוגה נימוחה, עם טעם מודגש של גבינה, לא כבדה וקלה להכנה. פשוט מתכון מעולה ותודה לניקי שהביאה אותו!!!!”
ניקי יקירתי, העוגה הזאת נראית סוףףף אני לא מצליחה להבין איך היא נראית כל כך אוורירית רק עם 3 ביצים ובלי הפרדת חלבונים…. חייבת לנסות!!!!
איזה גבינת נפוליאון בדיוק יש לי בבית 18% זה בסדר
היי ניקי, יש לי בבית גבינת נפוליאון 16%
עד כמה זה קריטי?
היי ניקי,
הכמות מיועדת לתבנית אחת? אם אני רוצה תבנית 26 פשוט להכפיל כמויות ?
תודה וחג שמח
היי ניקי,
האם אפשר להחליף את גבינת נפוליאן בגבינת שמנת 5%?
היי ניקי, קודם כל חייבת לציין שהמתכוים שלך מעולים!
יש לי 2 שאלות:
1. האם אני יכולה להשתמש בתבנית אינגליש קייק חד פעמית? לשמן אותה קודם? אין לי משהו אחר ואני לא אספיק לקנות היום.
2. יש לעוגה טעם של גבינה? או שבקושי מרגישים?
תודה וחג שמח!
חייב לציין שזו עוגת הגבינה הטובה ביותר שנתקלתי בה, לפחות ב- 15 השנים האחרונות!
עוגה נימוחה, עם טעם מודגש של גבינה, לא כבדה וקלה להכנה. פשוט מתכון מעולה ותודה לניקי שהביאה אותו!!!!