


עוגת גבינה קלה
אני מוסיפה עוד עוגת גבינה למבחר העוגות גבינה שיש באתר, לא בגלל שאין מספיק מה פתאום סתם כי בא לי לבלבל אתכם 🙂 הנה עוגת גבינה קלה טעימה ופשוטה להכנה.
אינגליש קייק
הכנות:
1. להדליק תנור ל 180 מעלות להכניס תבנית עם מים רותחים.
2.להקציף כדקה במהירות גבוהה את הביצים ואת הסוכר (להשאיר 2 כפות בצד)
3. לערבב את הגבינות שארית הסוכר ואת הקורנפלור והווניל.
4. לקפל את הגבינות אל הביצים להעביר את הבלילה לתבנית לאפות כ 10 דקות ב180 מעלות להוריד את החום ל 150 מעלות ל 45 דקות.
5. בתום האפייה לפתוח מעט את דלת התנור ולהשאיר כ 45 דקות בתנור.
*6. לקרר כמה שעות במקרר.
מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂
42136 צפיות 3 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
חנן : “חייב לציין שזו עוגת הגבינה הטובה ביותר שנתקלתי בה, לפחות ב- 15 השנים האחרונות!
עוגה נימוחה, עם טעם מודגש של גבינה, לא כבדה וקלה להכנה. פשוט מתכון מעולה ותודה לניקי שהביאה אותו!!!!”
גבינת ריקוטה 5 אחוז גם תעשה את העבודה המקום הנפוליאון?
היא יצאה לי דחוסה מה יכולה להיות הסיבה?
מבאס כי הייתה ככ גבוהה בפנים וחשבי שכך תישאר … שבת שלום תודה אבל אני בטוחה שהיא טעימה כמו שהרבה כותבים בתגובות …
כשהיא הייתה בחום 150 מעלות בתנור היא הייתה גבוהה ובשלב 5 כשכתוב שצריך לפתוח מעט היא התנמכה
הי בשלב של הפתיחה היא ירדה פתאום מאוד ככה זה אמור להיות? הייתה ממש גבוהה לפני כן..
גבינת שמנת 16 אחוז היא טובה?
נפוליאון 25% יהיה בסדר?
זה מה שמצאתי.. או שלהמשיך לחפש?