אנטיפסטי בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אנטיפסטי בתנור

אנטיפסטי בתנור

זאת מנה יפהפייה לאירוח, הצבעים היפים הניגודים צבעים בין כל הירקות, זה נראה נפלא בהגשה וחוץ מהמראה תמיד טוב לאכול ירקות וכמה שיותר בלי טיגון התנור עושה הכל. זה מתאים להמון סוגי ירקות גם אם אתה לא אוהב את הירק הזה יש מספיק ירקות אחרים, תיבול מינימלי וזה שווה ברמות.

6 – 7 מנות

זמן הכנה:
כ – 50 דקות

מרכיבים:

חציל מאורך ולא שמן
2 – 3 פלפלים אדומים חצויים
2 בטטות מאורכות ולא שמנות
בצל סגול פרוס לפרוסות לא דקות
2 ראשי שום
10 – 15 עגבניות שרי
2 קישואים ירוק כהה
מלח גס
שמן זית
טימין (לא חובה)

הכנות:

1. לפני הכל לחמם את התנור ל 220 מעלות. לפרוס את הירקות לפרוסות בינוניות, חצילים לפרוס דק לאורך. ליצור קערה קטנה מנייר כסף ולהניח בפנים את העגבניות, להזליף שמן זית ולתבל עם מלח גס. במרכז ריבוע של נייר כסף להניח את ראש להזליף שמ”ז ולתבל עם מלח גס לסגור את נייר הכסף.

2. לסדר את הירקות בשורות כמו רעפים, מעל להזליף שמן זית בנדיבות, לתבל עם מלח גס וטימין.

3. החצילים בתבנית נפרדת נייר אפייה משומן, להזליף שמן זית ולתבל עם מלח גס, תנור על 180 מעלות כ 25 דקות.

3. להכניס לתנור בסביבות 40 דקות או עד שהירקות רכים

4. כשהפלפלים יוצאים מהתנור לשים אותם בשקית ניילון ולסגור אחרי חצי שעה לקלף אותם.

5. לסדר בצלחת הגשה כל ירק בשורה, להוציא את העגבניות ואת ראשי השום ולצרף לצלחת ההגשה.

6. אחרי שהצלחת מוכנה בלי שאף אחד יראה קחו חלה טובה ותטבלו במיץ שהעגבניות השאירו בנייר כסף תנו ביס ותחשבו שאתם בגן עדן. כל כך פשוט וכל כך טוב.

אני קצת שיניתי בגלל שהייתי לחוצה בזמן, את הקישואים והבטטות פרסתי דק וטיגנתי, את העגבניות הכנתי לפי המתכון הזה ואת השום לפי זה, לא הוספתי בצל ופלפלים.

88674 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

85
תגובות

  הרשם  
עדכן
טל מזרחי

היי ניקי, אני רוצה להוסיף סלק.. צריך לבשל קודם או שאפשר באותה הצורה כמו שאר הירקות בתנור ?

מישל

היי ניקי
המתכון נראה מעולה אבל אני אשמח לתמונה בהגדלה של המאכל עצמו
תודה מראש

תהילה

היי ניקי,
האם אפשר להכין בלי הפלפלים ובלי החצילים? תודה רבה!

גליה

אם מארחים 21 איש וזה חלק מהאירוח. להכפיל? לשלש?

אורטל

חייבת לספר לך שהאורחים שלי עמדו המומים מול הצלחת המדהימה ‘בחיים לא ראינו שהירקות עומדים כמו חיילים’. היה טעים ומהמם! תודה.
אני נהנת כל יום מהאפליקציה המדהימה שלך!!

איה

וואו! מרשים פשוט וטעים !!! תודה

שחר

ניקי יקרה,
תודה רבה מכל הלב.
כל החג בבית היה מהאתר שלך ופשוט כולם נהנו.
תודה רבה על אתר נפלא.
מי שהכרתי אותך אני מבשלת המון המון ממך.
תודה רבה,
שחר