


נגיסי גבינות ואורז
אתם מכירים את זה נכון ? יש קערה גדולה מלאה אורז שאף אחד לא רוצה לאכול, לזרוק ? מה פתאום אבל גם להשאיר כמו שזה זאת לא אופציה. מתאים לכם נגיסים מגבינות ואורז ? כמה חבל שלא נשאר אורז כל יום…
15 נגיסים
מרכיבים:
2 כוסות אורז מבושל
2 ביצים
חצי כוס פירורי לחם
כוס גבינות מגורדות
(עמק, קצ’קבל, אמנטל, גאודה)
כפית מלח
פירורי לחם
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות מאורכות או בעזרת קורצן לצפות עם פירורי לחם ולטגן עד הזהבה משני הכיוונים.
הערות:
אפייה לא מתאימה כאן.

17106 צפיות 3 צפיות היום
היי ניקי האם לשים את כל הגבינות שכתבת?
היי ניקי…האם לשים את כל הגבינות שכתבת?
נשאר אורז מהצהריים, עשיתי לארוחת ערב הילדים חיסלו הכל!!!!
ניקי את מלכה!
בכל זאת אפיתי כי לא רציתי לטגן.
אבל לא ציפיתי בפירורי לחם.
20 דקות בחום בינוני-גבוה.
יצא קריספי וטעים!!
תודה רבה.
היי ניקי.
אני יכולה להשתמש בגבינת פרמזן גם?
מעולה! כ”כ פשוט ויוצא מעולה!
הי ניקי,
המתכונים שלך מעולים.
רציתי לשאול-אפשר להקפיא את נגיסי הגבינה?אם כן איך כדאי לחמם אותם ביום ההגשה?
ושאלה לא קשורה-אפשר להקפיא מרק מינסטרונה(או להקפיא בלי תפו”א ומקרוני ולהוסיף אותם רק ביום ההגשה). אני מנסה להתארגן מראש לאירוח…