נגיסי גבינות ואורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נגיסי גבינות ואורז

אתם מכירים את זה נכון ? יש קערה גדולה מלאה אורז שאף אחד לא רוצה לאכול, לזרוק ? מה פתאום אבל גם להשאיר כמו שזה זאת לא אופציה. מתאים לכם נגיסים מגבינות ואורז ? כמה חבל שלא נשאר אורז כל יום…

15 נגיסים

מרכיבים:

2 כוסות אורז מבושל
2 ביצים
חצי כוס פירורי לחם
כוס גבינות מגורדות
(עמק, קצ’קבל, אמנטל, גאודה)
כפית מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות מאורכות או בעזרת קורצן לצפות עם פירורי לחם ולטגן עד הזהבה משני הכיוונים.

הערות:
אפייה לא מתאימה כאן.

לפייסבוק שלי

נגיסי גבינות ואורז

נגיסי גבינות ואורז

14750 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

59
תגובות

  הרשם  
עדכן
אירית

היי ניקי האם לשים את כל הגבינות שכתבת?

אירית

היי ניקי…האם לשים את כל הגבינות שכתבת?

יעל

נשאר אורז מהצהריים, עשיתי לארוחת ערב הילדים חיסלו הכל!!!!
ניקי את מלכה!

אורית

בכל זאת אפיתי כי לא רציתי לטגן.
אבל לא ציפיתי בפירורי לחם.
20 דקות בחום בינוני-גבוה.
יצא קריספי וטעים!!
תודה רבה.

אושרת

היי ניקי.
אני יכולה להשתמש בגבינת פרמזן גם?

דפנה

מעולה! כ”כ פשוט ויוצא מעולה!

רונית

הי ניקי,
המתכונים שלך מעולים.
רציתי לשאול-אפשר להקפיא את נגיסי הגבינה?אם כן איך כדאי לחמם אותם ביום ההגשה?

ושאלה לא קשורה-אפשר להקפיא מרק מינסטרונה(או להקפיא בלי תפו”א ומקרוני ולהוסיף אותם רק ביום ההגשה). אני מנסה להתארגן מראש לאירוח…