סלט עגבניות שרי ובצל סגול
איזה סלט יפהפה, אני רוצה לומר לכם שכל פעם שיש לי עגבניות שרי אני מתפרעת איתן וכמה שיותר איך אפשר לא להכין סלט עגבניות שרי עם היפהפיות האלה ? שבת בבוקר אני מכינה סלט גדול בדרך כלל לפי מה שיש לי במקרר.
מבחינתי השילוב הכי טוב זה עגבניות שרי עם בצל סגול בשביל הפריכות ונגיעות מתיקות, אני מוסיפה חסה טרייה, שושקה צבעוני ולקראנץ פקאנים, אני אוהבת להגיש בקערת זכוכית שהיופי יראה מכל הכיוונים.
שמן זית וזה הסלט המושלם לארוחת בוקר / ערב או לאירוח חלבי, לפנק לפנק לפנק ומכל הלב.
4 מנות
מרכיבים:
500 – 600 ג' עגבניות שרי תמר מאורכות
3 כפות אגוזי פקאן חתוכים קטן / מקלות שקדים קלויים
2 בצלים סגולים חצויים ופרוסים דק
4 – 5 עלי חסה גדולים קרועים
2 פלפלים שושקה חתוכים לפרוסות דקות
תיבול:
4 – 5 כפות שמן זית איכותי
2 כפיות מיץ לימון טרי
מלח – פלפל
הכנות:
1. לחתוך את העגבניות שרי לחצאים, להוסיף את הבצלים, עלי החסה והפלפלים.
2. לפני ההגשה לתבל להוסיף את הפקאנים ולהגיש.