יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מאפים מתכונים לשבועות פשטידות חלביות

לזניה ברוקולי וגבינות

13 יולי 2014
(Visited 13,817 times, 1 visits today)
לזניה ברוקולי וגבינות

לזניה ברוקולי וגבינות

אני אוהבת לזניות, מכיוון שהן משתבחות אני אוהבת להכין יום קודם הטעמים יותר טובים היא יציבה יותר. הפעם הוספתי ברוקולי ועוד גבינות טובות והכל ברוטב אוי כמה שזה טוב! עזבו לכו תכינו ותהנו.

מומלץ להכין יום קודם

22X23

מרכיבים:

עלי לזניה ללא בישול מוקדם
2 ראשי ברוקולי
קוטג'
200 ג' גבינות מגורדות
(גאודה, עמק, קצ'קבל, צ'דר)
6 עגבניות
2 שיני שום פרוסות
בצל גדול
כף רסק
כף פפריקה
כפית סוכר (לפי הטעם)
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את העגבניות כ 5 דקות במים רותחים לקלף ולקצוץ. לקצוץ את הבצל לטגן קלות להוסיף את השום ולטגן עד הזהבה, להוסיף את העגבניות לטגן כשתי דקות להוסיף כשתי כוסות מים סוכר ותבלינים.

2. להרתיח להנמיך ולבשל כ 15 דקות לשמור בצד.

3. לחתוך את הברוקולי פרחים בלבד ולחלוט כ 5 דקות במים מומלחים.

4. להרכבה: לסדר בתחתית את עלי הלזניה מעל לצקת מהרוטב שיכסה את העלים לפזר מעל את הקוטג' מעל לשים את הברוקולי לפזר מחצית מכמות הגבינות עוד שכבת עלי לזניה את שארית הרוטב עגבניות ולפזר את הגבינות הנותרות.

5. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : "פשוט לזניה מעולה , לא מפסיקה להכין אותה , תודה :)"

רעות : "פשוט מושלם ברמות שאין לתאר!!!! תודה"

הרשם
עדכן
110 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן