לזניה ברוקולי וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לזניה ברוקולי וגבינות

לזניה ברוקולי וגבינות

אני אוהבת לזניות, מכיוון שהן משתבחות אני אוהבת להכין יום קודם הטעמים יותר טובים היא יציבה יותר. הפעם הוספתי ברוקולי ועוד גבינות טובות והכל ברוטב אוי כמה שזה טוב! עזבו לכו תכינו ותהנו.

מומלץ להכין יום קודם

22X23

מרכיבים:

עלי לזניה ללא בישול מוקדם
2 ראשי ברוקולי
קוטג’
200 ג’ גבינות מגורדות
(גאודה, עמק, קצ’קבל, צ’דר)
6 עגבניות
2 שיני שום פרוסות
בצל גדול
כף רסק
כף פפריקה
כפית סוכר (לפי הטעם)
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את העגבניות כ 5 דקות במים רותחים לקלף ולקצוץ. לקצוץ את הבצל לטגן קלות להוסיף את השום ולטגן עד הזהבה, להוסיף את העגבניות לטגן כשתי דקות להוסיף כשתי כוסות מים סוכר ותבלינים.

2. להרתיח להנמיך ולבשל כ 15 דקות לשמור בצד.

3. לחתוך את הברוקולי פרחים בלבד ולחלוט כ 5 דקות במים מומלחים.

4. להרכבה: לסדר בתחתית את עלי הלזניה מעל לצקת מהרוטב שיכסה את העלים לפזר מעל את הקוטג’ מעל לשים את הברוקולי לפזר מחצית מכמות הגבינות עוד שכבת עלי לזניה את שארית הרוטב עגבניות ולפזר את הגבינות הנותרות.

5. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

10907 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : “פשוט לזניה מעולה , לא מפסיקה להכין אותה , תודה :)”

רעות : “פשוט מושלם ברמות שאין לתאר!!!! תודה”

100
תגובות

  הרשם  
עדכן
נורית

היי ניקי
האם אפשר להשתמש בפרחי ברוקלי קטנים קפואים?

1 4 5 6