


לזניה ברוקולי וגבינות
אני אוהבת לזניות, מכיוון שהן משתבחות אני אוהבת להכין יום קודם הטעמים יותר טובים היא יציבה יותר. הפעם הוספתי ברוקולי ועוד גבינות טובות והכל ברוטב אוי כמה שזה טוב! עזבו לכו תכינו ותהנו.
מומלץ להכין יום קודם
22X23
הכנות:
1. לחלוט את העגבניות כ 5 דקות במים רותחים לקלף ולקצוץ. לקצוץ את הבצל לטגן קלות להוסיף את השום ולטגן עד הזהבה, להוסיף את העגבניות לטגן כשתי דקות להוסיף כשתי כוסות מים סוכר ותבלינים.
2. להרתיח להנמיך ולבשל כ 15 דקות לשמור בצד.
3. לחתוך את הברוקולי פרחים בלבד ולחלוט כ 5 דקות במים מומלחים.
4. להרכבה: לסדר בתחתית את עלי הלזניה מעל לצקת מהרוטב שיכסה את העלים לפזר מעל את הקוטג’ מעל לשים את הברוקולי לפזר מחצית מכמות הגבינות עוד שכבת עלי לזניה את שארית הרוטב עגבניות ולפזר את הגבינות הנותרות.
5. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
הילה : “פשוט לזניה מעולה , לא מפסיקה להכין אותה , תודה :)”
רעות : “פשוט מושלם ברמות שאין לתאר!!!! תודה”
ניקי האלופה!!! יש לי ברוקולי של סנפרוסט, יש צורך להפשיר לפני? להשאיר בחוץ עד שיפשיר?
שלום,
איזה תוספת אפשר להוסיף?
ניקוש שמנת חמוצה במקום קוטג’ הולך? או לוותר?
כן… זה בשביל מחר… השאלה אם הרוטב יתקשה לי עד מחר? כי הלזניה ממש שוחה ברוטב. תודה רבה על תשובתך המהירה.
הי ניקי, סיימתי כרגע לאפות את הלזניה (שלב שלב עפ”י המתכון) ויש עדיין הרבה רוטב… האם זה כך אמור להיות או שהרוטב אמור להתקשות?
היי ניקי
האם אפשר להשתמש בפרחי ברוקלי קטנים קפואים?