נגיסי גבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נגיסי גבינה

נגיסי גבינה

מתכון לחטיפי גבינה ממכרים! קלים להכנה נחטפים בצ’יק רכים עם ציפויים טעימים. מתאימים לכל אירוח חלבי, להכין כמה שיותר לא מרגישים שהקערה מתרוקנת.

המון המון נגיסים קטנים

מרכיבים:

600 ג’ קמח
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כף שטוחה מלח
1/3 כוס שמן
140 ג’ גבינות מגורדות
(צ’דר, גאודה, סקנדינבית, עמק)
100 ג’ שמנת חמוצה
220 מ”ל מים פושרים (פחות מכוס)

ציפויים:
שומשום
שומשום וזעתר
שומשום שחור לבן
עשבי תיבול קצוצים פטרוזיליה, שמיר
בלי כלום
מעט פפריקה אדומה
גרעיני חמניה


הכנות:

1. לערבב קמח שמרים סוכר ואת שאר המצרכים לעבד לבצק חלק ורך, להניח בקערה משומנת ולהתפיח במקום חמים עד שמכפיל את הנפח, להוריד את הנפח ולהתפיח עוד כחצי שעה.

2. לחלק את הבצק לשניים לרדד לעלה / מלבן לחתוך עם גלגלת של פיצה / סכין למלבנים קטנים לסדר בתבנית להבריש בביצה לפזר ציפוי.

3. לחמם את התנור כ 10 דקות מראש ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות או עד שמזהיב.

4. ניתן להקפיא.

6572 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נגיסי גבינהנגיסי גבינהנגיסי גבינה


98
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה

היי ניקי,
תודה על כל המתכונים. נהנים מהם מידי יום!
כמה כוסות קמח זה 600 גר’?

אהובה

היי ניקי רציתי לשאול האם אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח קוסמין?

אלה

היי ניקי. הציליייי.
עשיתי בצק (לא פעם ראשונה) והתבלבלתי בטעות שמתי א. אפיה ולא שמרים.
אחרי חצי שעה כשהבצק לא תפח הבנתי מה הטעות שעשיתי.
מה אפשר לעשות מבצק זה? יש לך רעיון?

1 5 6 7