חטיפי גבינה ממכרים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי גבינה ממכרים!

חטיפי גבינה ממכרים!

תדמיינו קערה מלאה חטיפי גבינה שמנמנים וקטנים מהסוג שלוקחים ביס ומיד דואגים לקחת עוד כמה לפני שיגמר.
טעים ועוד פעם טעים! תגישו עם גבינות טובות, ירקות, מומלץ להוסיף גבינת שמנת ביתית. אני רק אומרת שהנגיסים הקטנים האלה ממכרים, הקערה מתרוקנת בלי ששמים לב, מזל שיוצא הרבה 🙂

המון המון נגיסים קטנים

מרכיבים:

600 ג’ קמח (4 כוסות + 4 כפות נוספות)
11 ג’ שמרים יבשים (כף) או
25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית)
40 ג’ סוכר (2 כפות)
כף שטוחה מלח
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
140 ג’ גבינות מגורדות
(צ’דר, גאודה, סקנדינבית, צהובה)
100 ג’ שמנת חמוצה
220 מ”ל מים חמימים (פחות מכוס)

ציפויים:
שומשום
שומשום שחור לבן
פטרוזיליה מיובשת
בלי כלום


הכנות:

1. לערבב קמח שמרים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים לעבד לבצק חלק ורך, להניח בקערה משומנת מכוסה ולהתפיח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את הנפח, להוריד את הנפח ולהתפיח עוד כחצי שעה.

2. לחלק את הבצק לשני חלקים,  לרדד לעלה / מלבן  בעובי 2 – 3 מ”מ לחתוך למלבנים קטנים לסדר בתבנית ולהתפיח כ 20 דקות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום, להכניס לתנור ולאפות כ 15 דקות, הריבועים מזהיבים מעט.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש רק בגבינה צהובה מגורדת, אפשר להקפיא.

9327 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!

חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!


104
תגובות

  הרשם  
עדכן
אוסנת

ניקי תודה על השיתוף. נראה נפלא
כמה זמן לדעתך יכול להחזיק טעים ואיך לשמור? אצלנו לא ממש מחסלים….
תודה רבה

אוסנת

ניקי, נראה נפלא! איך שומרים? כמה זמן ישאר טעים ? שואלת כי בדכ שמרים צריך לאכול מייד
תודה על המתכון ותודה על התשובות

ענת

ניקי יש לי שמרים טריים חצי או רבע שקית ?

ענת

היי ניקי אפשר לשים גבינת עמק נכון ? 140 גרם אחד מהגבינות?

הודיה

היי ניקי,
תודה על כל המתכונים. נהנים מהם מידי יום!
כמה כוסות קמח זה 600 גר’?

אהובה

היי ניקי רציתי לשאול האם אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח קוסמין?

אלה

היי ניקי. הציליייי.
עשיתי בצק (לא פעם ראשונה) והתבלבלתי בטעות שמתי א. אפיה ולא שמרים.
אחרי חצי שעה כשהבצק לא תפח הבנתי מה הטעות שעשיתי.
מה אפשר לעשות מבצק זה? יש לך רעיון?

1 5 6 7