חטיפי גבינה ממכרים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי גבינה ממכרים!

חטיפי גבינה ממכרים!

תדמיינו קערה מלאה חטיפי גבינה שמנמנים וקטנים מהסוג שלוקחים ביס ומיד דואגים לקחת עוד כמה לפני שיגמר.
טעים ועוד פעם טעים! תגישו עם גבינות טובות, ירקות, מומלץ להוסיף גבינת שמנת ביתית. אני רק אומרת שהנגיסים הקטנים האלה ממכרים, הקערה מתרוקנת בלי ששמים לב, מזל שיוצא הרבה 🙂

המון המון נגיסים קטנים

מרכיבים:

600 ג’ קמח (4 כוסות + 4 כפות נוספות)
11 ג’ שמרים יבשים (כף) או
25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית)
40 ג’ סוכר (2 כפות)
כף שטוחה מלח
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
140 ג’ גבינות מגורדות
(צ’דר, גאודה, סקנדינבית, צהובה)
100 ג’ שמנת חמוצה
220 מ”ל מים חמימים (פחות מכוס)

ציפויים:
שומשום
שומשום שחור לבן
פטרוזיליה מיובשת
בלי כלום

הכנות:

1. לערבב קמח שמרים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים לעבד לבצק חלק ורך, להניח בקערה משומנת מכוסה ולהתפיח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את הנפח, להוריד את הנפח ולהתפיח עוד כחצי שעה.

2. לחלק את הבצק לשני חלקים,  לרדד לעלה / מלבן  בעובי 2 – 3 מ”מ לחתוך למלבנים קטנים לסדר בתבנית ולהתפיח כ 20 דקות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום, להכניס לתנור ולאפות כ 15 דקות, הריבועים מזהיבים מעט.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש רק בגבינה צהובה מגורדת, אפשר להקפיא.

21472 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!

חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!

111
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל הילה

היי ניקי …יש לך אתר מעולה , כבר עשיתי הרבה מתכונים וכל המשפחה מלקקת ת’אצבעות.
יש לי שאלה : אין לי שמנת חמוצה האם ניתן להחליף למשהו אחר או שניתן לוותר ?
מצטערת על הלחץ אבל אודה לך אם תעני לי מהר , כי אני ממש באמצע העבודה.

דינה

הי ניקי,
נהנית מאוד מהמתכונים המדהימים שלך.
יש לך רעיון לתוספת, מה ניתן להגיש ליד זה?

ננסי ונ

ניקי המדהימה. רציתי להגיד שמאז שהכירו לי את האתר שלך אני מכורה… שלא נדבר שהילדים
עוזרים לי לאפות ונהנים ומחסלים הכול!!! האם כדאי להכין אותם יותר עבים או יותר דקים? 1

בתיה

הכנתי הערב ויצאו נפלא! ערבבתי קמח מלא עם לבן. העיסה יצאה לי מעט דביקה ולכן הכנתי אותם בצורת כדורים.

ענת

הי ניקי,
נקרא מצוין! נכנס לרשימת “להכין בקרוב” (-;
תודה
ענת

מירי

האם ניתן להחליף לקמח מלא?

מורן

המתכון נראה מעולה 🙂 את יכולה בבקשה לתת לי מתכון לטבעות בצל??

1 2 3 8