חטיפי גבינה ממכרים!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי גבינה ממכרים!

חטיפי גבינה ממכרים!

תדמיינו קערה מלאה חטיפי גבינה שמנמנים וקטנים מהסוג שלוקחים ביס ומיד דואגים לקחת עוד כמה לפני שיגמר.
טעים ועוד פעם טעים! תגישו עם גבינות טובות, ירקות, מומלץ להוסיף גבינת שמנת ביתית. אני רק אומרת שהנגיסים הקטנים האלה ממכרים, הקערה מתרוקנת בלי ששמים לב, מזל שיוצא הרבה 🙂

המון המון נגיסים קטנים

מרכיבים:

600 ג’ קמח (4 כוסות + 4 כפות נוספות)
11 ג’ שמרים יבשים (כף) או
25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית)
40 ג’ סוכר (2 כפות)
כף שטוחה מלח
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
140 ג’ גבינות מגורדות
(צ’דר, גאודה, סקנדינבית, צהובה)
100 ג’ שמנת חמוצה
220 מ”ל מים חמימים (פחות מכוס)

ציפויים:
שומשום
שומשום שחור לבן
פטרוזיליה מיובשת
בלי כלום

הכנות:

1. לערבב קמח שמרים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים לעבד לבצק חלק ורך, להניח בקערה משומנת מכוסה ולהתפיח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את הנפח, להוריד את הנפח ולהתפיח עוד כחצי שעה.

2. לחלק את הבצק לשני חלקים,  לרדד לעלה / מלבן  בעובי 2 – 3 מ”מ לחתוך למלבנים קטנים לסדר בתבנית ולהתפיח כ 20 דקות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום, להכניס לתנור ולאפות כ 15 דקות, הריבועים מזהיבים מעט.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש רק בגבינה צהובה מגורדת, אפשר להקפיא.

34797 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!

חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!חטיפי גבינה ממכרים!

123
תגובות

  הרשם  
עדכן
Limor

שלום ניקי,
הכנתי הבצק והכנסתי למקרר. פשוט לא אספיק לאפות הערב. האם 20 שעות במקרר זה יותר מדי? מה את מציעה?
תודה , לימור

יעל

הי ניקי
ותודה על בלי סוף מתכונים מוצלחים . ממש אחד אחד! מעוגות מדוייקות דרך מרקים כיפיים ועד בישולים טעימים שעושים ריח וטעם של בית…
שאלה לגבי המתכון – יש דרך להמיר אותו ולהשתמש בקמח שמרים ? (יש לי בבית והייתי רוצה להשתמש)

ליבנת

היי ניקי, שמתי להתפחה במקרר ללילה. האם בבוקר להמשיך כרגיל לפי המתכון. להוריד נפח ולהתפיח עוד כחצי שעה?
תודה ולילה טוב

רותי

בס”ד ערב טוב ניקי, אני כבר מתכננת מה לעשות למשלוחי המנות, ברור לי שזה יהיה משהו מהאתר שלך כי זה הכי קל להכין, הכי טעים והכי בטוח. אלו הקריטריונים שאני מחפשת, אשמח אם תוכלי לעזור לי ברעיונות: 1. זול! לא חשוב לי להרשים אף אחד, רק לקיים את המצווה ושאנשים ישמחו לקבל את המשלוח מנות. 2. שיהיו 2 מרכיבים למשלוח, 2 דברים שיתחברו, לא צריך יותר. 3. פשוט יחסית להכנה, אני לא טובה בעוגיות ודברים מורכבים. 4. שאפשר להכין מראש, להקפיא ולהפשיר בלילה קודם. 5. שיהיה נוח לארוז את זה, בשנים האחרונות ארזתי כל פעם בצורה אחרת וכל פעם התחרטתי… קרא עוד »

יסמין מ

היי ניקי,
כמה זה 600 גרם קמח בכוסות? וכמה זה 100 גרם שמנת חמוצה במייל?

והשאלה החשובה ביותר : האם אפשר להכין היום ולסדר בתבנית, ולהכניס לתנור מחר עם הברשה? ?

מירב

היי ניקי, אני רוצה להכין את המתכון הזה, אפשר להוסיף לזה גרעיני תירס ? אני רוצה להכין אצבעות גבינה ותירס וזה המתכון שנראה לי הכי מתאים להוסיף אליו תירס.. מה אומרת?

שני

היי ניקי היקרה,
לשים את כל 4 סוגי הגבינה?
במידה וכן כמה לשים מתוך 140 גר’, מכל גבינה??
תודה