שבלולי פיצה מהירים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שבלולי פיצה מהירים

שבלולי פיצה שמתאימים לילדים אבל בלי שמרים בלי התפחות, לעבד את כל המצרכים לבצק ומיד להתחיל לעבוד קלי קלות ויש ארוחת ערב קלילה לילדים.

מרכיבים:

100 ג` חמאה
גביע שמנת חמוצה
250 ג` קמח תופח
כפית שטוחה מלח

רוטב עגבניות:
2 בצלים קצוצים, מטוגנים
כפית שום כתוש
2 קופסאות רסק  קטנות – מעט פחות
סוכר
מל”פ (מלח, פלפל)
לערבב הכל.

זיתים פרוסים
תירס
עגבניות שרי פרוסות דק
פתיתי גבינה צהובה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לצנן חצי שעה.

2. לחצות את הבצק לשניים לרדד את הבצק למלבן דק למרוח רוטב עגבניות לפזר תוספות וגבינה.

3. לגלגל לרולדה בעדינות, להכניס למקפיא לחצי שעה (כך גם עם החלק השני של הבצק), לחתוך לפרוסות  ולסדר בתבנית.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות בסביבות 10 – 15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

5. עוד אפשרות למתעצלים לאפות כרולדה אחת ארוכה ואז לחתוך, זמן אפייה כ 25 דקות או עד שמזהיב.

11612 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שבלולי פיצה מהירים

שבלולי פיצה מהיריםשבלולי פיצה מהירים

שבלולי פיצה מהירים

גולשים מכינים וממליצים:

יאמ : “ניקי הכנתי את הפיציות למשלוחי מנות.
יצא מדהים!!!!
טעים בטירוף, ללקק את האצבעות.
אין עלייך אלופת האלופות”

מירב : “הכנתי כמות כפולה של הפיציות פשוט נחטפות,מתכון מעולה”

47
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

הי ניקי חנוכה שמח! כולם מכינים לביבות- לי בא על הבורקסי פיצה האלו שבתמונה כאן 🙂 יש לי כמה שאלות:
בשביל הכנת הבצק מה המצרכים? כל מה שכתוב בהתחלה עד הביצה להברשה, כלומר מצרכים להכנת הבצק כולל פטרוזילה, חלמון שמנת וכו?? ושאלה נוספת – חוצים את הבצק לשניים כדי שיצא לי בסופו של דבר 2 רולדות וכל אחד מהם אני מקפיאה?? איך מקפיאים זאת? את עוטפת בנייר כסף/ניילון נצמד?
תודה

שם

הי ניקי,

תודה על כל הרעיונות הנפלאים.

האם אפשר להחליף את השמנת המתוקה במשהו?
אנחנו לא כ”כ משתמשים בזה וחבל לי לזרוק את השאר.

רוב תודות והמשך יום נעים,
מרים

שם

הי ניקי,
אני רוצה להכין ל7 אנשים בערך.. כמה שבלולים יוצאים מהמתכון? את חושבת שכדאי להכפיל כמויות?
תודה, תודה, תודה על האתר הנפלא.

שם

מדהימה מדהימה מדהימה
המתכונים שלך מככבים אצלי:)
אפשר להכין עם כל מלית? תרד, גבינה תפו”א
אפשר להשאיר את הרולדות במקרר ללילה ולאפות בבוקר
תודה מראש

תמרקי

שלום ניקי כל פעם אני מתפעלת מהרעיונות הטעימים שלך.
האם ניתן להקפיא את השבלולים ולחמם בשבועות? יוצא טעים אחרי הקפאה?

תמר

הי ניקי
אחרי התלבטויות ושיטוטים- מצאתי את השבלולים שלך והילדים הולכים לחגוג בשבועות!
רק שאלה: את הרוטב צריך לבשל?
תודה וחג שמח!

לאה67

אפשר להחליף את הקמח בקמח רגיל כמה א אפיה