יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתכונים לתשעה באב

מוס טונה

5 אוקטובר 2014
(Visited 25,766 times, 1 visits today)
מוס טונה

מוס טונה

המוס הזה מקסים ועושה המון רושם, פשוט יפהפה. בלי לטרוח ההכנה קלה והמחמאות מגיעות מכל הכיוונים. זה נראה שהשקעתי אבל בעצם לא עשיתי כלום זה מה שיפה כאן.  מתכון קל ביותר וטעים מאוד.

7 מוסים קטנים
אינגליש קייק

מרכיבים:

בצל קטן
2 קופסאות טונה 160 ג’ כל אחת
200 ג’ שמנת חמוצה
2 כפות גדושות מיונז
1/4 כוס מים
14 ג’ ג’לטין (שקית)
כף גדושה קטשופ
3 כפות עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
3/4 כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לטגן עם 2 כפות שמן עד שמזהיב, לערבב את כל המצרכים חוץ מהעירית להעביר לבלנדר ולטחון למחית חלקה.

2. לערבב ג’לטין ומים להשאיר בצד ל 10 דקות. לשים במיקרו ל 30 שניות, לוודא שכל הג’לטין נמס.

3. להוסיף את הג’לטין לטונה ולערבב להוסיף את העירית.

4. לרפד תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד לשפוך את העיסה ולשטח אופן שווה, לקרר כמה שעות.

5. להפוך על צלחת הגשה ולקלף את הניילון. אפשר למלא תבנית שקעים במקום להשתמש באינגליש קייק.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא.

מוס טונהמוס טונה

הרשם
עדכן
66 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

רציתי לדעת איך השימוש לאחר הקפאה? כלומר להכניס למקרר כמה זמן? תודה רבה

היי ניקי, האם המיונז חובה?

היי ניקי,
תודה רבה על מתכונים מעולים
אני רוצה להכין ורשום 2 קופסאות של 160
על קופסאות הטונה רשום 140 גרם ולאחר סינון 98
כמה קופסאות צריך? המון תודה

שלום ניקי ותודה על המתכונים המעולים!
אני רוצה להכין מראש ולהקפיא, כאשר מפשירים האם המרקם נשאר אותו דבר כמו ללא ההקפאה?

היי ניקי, האם צריך לרפד בנייר נצמד גם את תבנית השקעים? והאם הרבע כוס מים שרשומה היא בשביל הג’לטין או לערבוב של כל המוצרים?
תודה וחג שמח:)
רעות

הי ניקי. במידה שפחות חשוב חי היציבות, אלא אני יותר רוצה שזה יהיה ממרח האם אפשר לוותר על הגלטין?

היי ניקי,
אני רוצה למלא טרטלטים קטנים במוס טונה. חייב לשים גלטין? אני רוצה שזה יהיה במרקם קרמי אבל יציב.. שלא ינזל