מוס טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס טונה

מוס טונה

המוס הזה מקסים ועושה המון רושם, פשוט יפהפה. בלי לטרוח ההכנה קלה והמחמאות מגיעות מכל הכיוונים. זה נראה שהשקעתי אבל בעצם לא עשיתי כלום זה מה שיפה כאן.  מתכון קל ביותר וטעים מאוד.

7 מוסים קטנים
אינגליש קייק

מרכיבים:

בצל קטן
2 קופסאות טונה 160 ג’ כל אחת
200 ג’ שמנת חמוצה
2 כפות גדושות מיונז
1/4 כוס מים
14 ג’ ג’לטין (שקית)
כף גדושה קטשופ
3 כפות עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
3/4 כפית מלח


הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לטגן עם 2 כפות שמן עד שמזהיב, לערבב את כל המצרכים חוץ מהעירית להעביר לבלנדר ולטחון למחית חלקה.

2. לערבב ג’לטין ומים להשאיר בצד ל 10 דקות. לשים במיקרו ל 30 שניות, לוודא שכל הג’לטין נמס.

3. להוסיף את הג’לטין לטונה ולערבב להוסיף את העירית.

4. לרפד תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד לשפוך את העיסה ולשטח אופן שווה, לקרר כמה שעות.

5. להפוך על צלחת הגשה ולקלף את הניילון. אפשר למלא תבנית שקעים במקום להשתמש באינגליש קייק.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא.

10923 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס טונהמוס טונה


52
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה

היי ניקי,
אני רוצה למלא טרטלטים קטנים במוס טונה. חייב לשים גלטין? אני רוצה שזה יהיה במרקם קרמי אבל יציב.. שלא ינזל

שירה

הי ניקי היקרה
אני רוצה להכין את המוס לאנשים שלא אוכלים דגים עם חלב. יש במה להמיר את השמנת החמוצה?

מאירה

פשוט מעולה !!
(אני החלפתי את העירית בבצל ירוק)

דפנה

אני ממש מתעבת קטשופ. אפילו שהכמות קטנה ולתוצאה הסופית אין טעם של קטשופ, רק המחשבה שיש את זה שם מגעילה אותי… אפשר לוותר עליו? יש משהו אחר שאפשר לשים במקום (רוטב ברביקיו, למשל)?

ויקי

היי ניקי,
הם זה בסדר שערבבתי את הגלטין עם כוס מים, לא ראיתי שרשמת בהוראות לערבב עם רבע כוס?

שירן

שלום ניקי!
אני רוצה למלא טארטלטים במוס טונה…אפשר לוותר על הג’לטין והשמנת?
תודה

ליזה

ניקי ימעלפת אחת, הכנתי אתמול גם את המוס טונה וגם קיש בצל עם שרי ….טעים טעים טעים