מוס טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס טונה

מוס טונה

המוס הזה מקסים ועושה המון רושם, פשוט יפהפה. בלי לטרוח ההכנה קלה והמחמאות מגיעות מכל הכיוונים. זה נראה שהשקעתי אבל בעצם לא עשיתי כלום זה מה שיפה כאן.  מתכון קל ביותר וטעים מאוד.

7 מוסים קטנים
אינגליש קייק

מרכיבים:

בצל קטן
2 קופסאות טונה 160 ג’ כל אחת
200 ג’ שמנת חמוצה
2 כפות גדושות מיונז
1/4 כוס מים
14 ג’ ג’לטין (שקית)
כף גדושה קטשופ
3 כפות עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
3/4 כפית מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לטגן עם 2 כפות שמן עד שמזהיב, לערבב את כל המצרכים חוץ מהעירית להעביר לבלנדר ולטחון למחית חלקה.

2. לערבב ג’לטין ומים להשאיר בצד ל 10 דקות. לשים במיקרו ל 30 שניות, לוודא שכל הג’לטין נמס.

3. להוסיף את הג’לטין לטונה ולערבב להוסיף את העירית.

4. לרפד תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד לשפוך את העיסה ולשטח אופן שווה, לקרר כמה שעות.

5. להפוך על צלחת הגשה ולקלף את הניילון. אפשר למלא תבנית שקעים במקום להשתמש באינגליש קייק.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא.

34880 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס טונהמוס טונה

66
תגובות

  הרשם  
עדכן
שמואל

רציתי לדעת איך השימוש לאחר הקפאה? כלומר להכניס למקרר כמה זמן? תודה רבה

רעות

היי ניקי, האם המיונז חובה?

מאיה

היי ניקי,
תודה רבה על מתכונים מעולים
אני רוצה להכין ורשום 2 קופסאות של 160
על קופסאות הטונה רשום 140 גרם ולאחר סינון 98
כמה קופסאות צריך? המון תודה

סיל

שלום ניקי ותודה על המתכונים המעולים!
אני רוצה להכין מראש ולהקפיא, כאשר מפשירים האם המרקם נשאר אותו דבר כמו ללא ההקפאה?

רעות

היי ניקי, האם צריך לרפד בנייר נצמד גם את תבנית השקעים? והאם הרבע כוס מים שרשומה היא בשביל הג’לטין או לערבוב של כל המוצרים?
תודה וחג שמח:)
רעות

miri

הי ניקי. במידה שפחות חשוב חי היציבות, אלא אני יותר רוצה שזה יהיה ממרח האם אפשר לוותר על הגלטין?