מוס טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס טונה

מוס טונה יפהפה! מעוצב, תקבלו כל כך הרבה מחמאות והוא כל כך פשוט להכנה, טעים טעים, מנה ראשונה מרשימה וטעימה ביותר, אפשר להכין גם יום מראש, מנה מעולה

7 מוסים קטנים
אינגליש קייק

מרכיבים:

בצל קטן קצוץ דק
2 קופסאות טונה 160 ג’ כל אחת
שמנת חמוצה
2 כפות גדושות מיונז
1/4 כוס מים
14 ג’ ג’לטין (שקית)
כף גדושה קטשופ
3 כפות עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
3/4 כפית מלח

הכנות:

1. לערבב ג’לטין ומים להשאיר בצד ל 10 דקות. לשים במיקרו ל 30 שניות, לוודא שכל הג’לטין נמס.

2. לטגן את הבצל כשתי דקות לסנן את הטונה מהשמן לערבב את כל המצרכים  חוץ מעירית ולהעביר לבלנדר להוסיף את הג’לטין ולטחון למרקם חלק להוסיף את העירית.

3. לרפד את התבנית בניילון נצמד לצקת את הבלילה לשטח באופן שווה לקרר כמה שעות.

5. להפוך על צלחת הגשה לקלף את הנייר להגיש עם ירקות וטוסטים.

8193 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

הי ניקי היקרה
אני רוצה להכין את המוס לאנשים שלא אוכלים דגים עם חלב. יש במה להמיר את השמנת החמוצה?

מאירה

פשוט מעולה !!
(אני החלפתי את העירית בבצל ירוק)

דפנה

אני ממש מתעבת קטשופ. אפילו שהכמות קטנה ולתוצאה הסופית אין טעם של קטשופ, רק המחשבה שיש את זה שם מגעילה אותי… אפשר לוותר עליו? יש משהו אחר שאפשר לשים במקום (רוטב ברביקיו, למשל)?

ויקי

היי ניקי,
הם זה בסדר שערבבתי את הגלטין עם כוס מים, לא ראיתי שרשמת בהוראות לערבב עם רבע כוס?

שירן

שלום ניקי!
אני רוצה למלא טארטלטים במוס טונה…אפשר לוותר על הג’לטין והשמנת?
תודה

ליזה

ניקי ימעלפת אחת, הכנתי אתמול גם את המוס טונה וגם קיש בצל עם שרי ….טעים טעים טעים