מוס טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס טונה

מוס טונה

המוס הזה מקסים ועושה המון רושם, פשוט יפהפה. בלי לטרוח ההכנה קלה והמחמאות מגיעות מכל הכיוונים. זה נראה שהשקעתי אבל בעצם לא עשיתי כלום זה מה שיפה כאן.  מתכון קל ביותר וטעים מאוד.

7 מוסים קטנים
אינגליש קייק

מרכיבים:

בצל קטן
2 קופסאות טונה 160 ג’ כל אחת
200 ג’ שמנת חמוצה
2 כפות גדושות מיונז
1/4 כוס מים
14 ג’ ג’לטין (שקית)
כף גדושה קטשופ
3 כפות עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
3/4 כפית מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לטגן עם 2 כפות שמן עד שמזהיב, לערבב את כל המצרכים חוץ מהעירית להעביר לבלנדר ולטחון למחית חלקה.

2. לערבב ג’לטין ומים להשאיר בצד ל 10 דקות. לשים במיקרו ל 30 שניות, לוודא שכל הג’לטין נמס.

3. להוסיף את הג’לטין לטונה ולערבב להוסיף את העירית.

4. לרפד תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד לשפוך את העיסה ולשטח אופן שווה, לקרר כמה שעות.

5. להפוך על צלחת הגשה ולקלף את הניילון. אפשר למלא תבנית שקעים במקום להשתמש באינגליש קייק.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא.

40558 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס טונהמוס טונה

66
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

הי ניקי,
תודה רבה על כל המתכונים המעולים!! הכנתי כבר כל כך הרבה…
רציתי לשאול, כמה שעות המוס צריך להיות במקרר?
הכנתי בתבנית שקעים…

אילן

היי ניקי,
האם אפשר להשתמש בטונה במים ולא בשמן ?

חיה

הי ניקי, אוהבת את המתכונים שלך 🙂
האם אפשר להכין יומיים מראש?

ציפי

היי ניקי, מאד מוצלחים המתכונים שלך. האם תבנית הטפרוואר העגולה תתאים למוס טונה? תודה

ורד

ניקי בוקר טוב
האם מערבבים את העירית ביחד עם ה-“בלילה” של הטונה (כמובן לאחר שהוצאנו מהבלנדר) ?
תודה וחג שמח

דגן

חייבים ג’לטין? יש תחליף?

חני

הי ניקי , נראה אחלה מתכון…

איך אפשר להמיר לפרווה?