מוס טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס טונה

מוס טונה

המוס הזה מקסים ועושה המון רושם, פשוט יפהפה. בלי לטרוח ההכנה קלה והמחמאות מגיעות מכל הכיוונים. זה נראה שהשקעתי אבל בעצם לא עשיתי כלום זה מה שיפה כאן.  מתכון קל ביותר וטעים מאוד.

7 מוסים קטנים
אינגליש קייק

מרכיבים:

בצל קטן
2 קופסאות טונה 160 ג’ כל אחת
200 ג’ שמנת חמוצה
2 כפות גדושות מיונז
1/4 כוס מים
14 ג’ ג’לטין (שקית)
כף גדושה קטשופ
3 כפות עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
3/4 כפית מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לטגן עם 2 כפות שמן עד שמזהיב, לערבב את כל המצרכים חוץ מהעירית להעביר לבלנדר ולטחון למחית חלקה.

2. לערבב ג’לטין ומים להשאיר בצד ל 10 דקות. לשים במיקרו ל 30 שניות, לוודא שכל הג’לטין נמס.

3. להוסיף את הג’לטין לטונה ולערבב להוסיף את העירית.

4. לרפד תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד לשפוך את העיסה ולשטח אופן שווה, לקרר כמה שעות.

5. להפוך על צלחת הגשה ולקלף את הניילון. אפשר למלא תבנית שקעים במקום להשתמש באינגליש קייק.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא.

40670 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס טונהמוס טונה

66
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

הי ניקי. כשרוצים ללכת על מתכון בטוח- זה אצלך . תודה על המתכונים המדויקים והמוצלחים. רציתי לשאול- בצילום מופיעה רולדה שנראית כמו סלמון מגולגל עם משהו. האם אפשר לקבל את המתכון ? תודה

קארין בן דיין

היי ניקי
רציתי בבקשה לשאול אם אני יכולה לשים את המוס טונה ישר בכוסות חד פעמיות לאירוח במקום בתבנית סיליקון?

אורית

הי ניקי,
רוצה להכין ליום שישי בבוקר, האם אפשרי כבר היום בערב להכין? להקפיא או לשמור במקרר?
תודה יקירה

שירה קנטו

היי ניקי,
כל ארוחה שאני מכינה כוללת לפחות מתכון אחד שלך.. וזה תמיד יוצא מוצלח.
הפעם – ארוחת חג שבועות, אני מתכוננת להכין גם את מוס הטונה שלך.
זו פעם ראשונה שאני מכינה אותו…
רציתי לשאול האם זה בסדר להכין את המוס כבר ביום שישי ולהחזיק במקרר עד הגשתו בצהרי יום ראשון?
אם זה פחות מומלץ, אזי מתי הכי מוקדם אפשר להכין אם הארוחה בראשון בצהריים ?
תודה מראש על תשובתך.
שירה

קרן

היי ניקי,
מכניסים את הבלילה לבלנדר אחרי שמוסיפים את הג’לטין?

תודה!
קרן

שפרה

אפשר גם להכין את זה בטבעת הג’לי של TUPPERWARE – זה יוצא מדהים (וגם יוצא ממנה בקלות)

ינין

ניקי אשמח לדעת הגלטין את ממיסה במים קרים??חמים?? ואיזה גלטין את ממליצה ??