מאפינס זיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס זיתים

מאפינס זיתים

אני מניחה ששמתם לב שאני אוהבת מאפינס. הנה מאפינס קלאסי לאירוח חלבי או סתם לנשנש משהו טעים לארוחת ערב.
בסך הכל 5 דקות הכנה לערבב ולתנור נכון קלי קלות ? המאפינס מוכנים כשהם זהובים רכים ומריחים טוב כמה טעים וכמה פשוט לא צריך יותר מזה.

16 מאפינס תלוי בגודל קטנטנים יצאו יותר

מרכיבים:

2 ביצים
כוס זיתים ירוקים מגולענים פרוסים
בצל בינוני
גביע שמנת חמוצה 200 מ”ל
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
3/4 כוס קמח תופח
כפית מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לקצוץ את הבצל ולטגן אותו עד שהוא מזהיב.

2. להעביר את הבצל לקערה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

*3. לחמם תנור ל 180 מעלות. למלא את השקעים עד 3/4 גובה להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות או עד הזהבה.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר להחליף את השמנת בגבינה לבנה / קוטג’, זיתים שחורים לשים 3/4 כפית מלח.

32537 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס זיתיםמאפינס זיתיםמאפינס זיתים

מאפינס זיתיםמאפינס זיתים

גולשים מכינים וממליצים:

נעמה : “הכנתי היום שיהיה לסעודה שלישית , יצא אלוף!!”

פנינה : “יצא מעולה.
מתכון מהיר ומצוין..!”

אפרת: “מאפינס מעולים וממש היה קל להכין. והכי חשוב הילדים מאוד אהבו. תודה רבה לך!”

155
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

היי ניקי אני מכינה עכשיו לבית ספר מחר להכניס למקרר או להקפאה ולהוציא בבוקר? לא שמתי בצל והחלפתי בקוטג

מיכל

הי ניקי.
כמה זה 50 גר גבנצ מגורדת בכוסות?
תודה מראש

רני

אפשר להחלף את השמנת ביוגורט?

דיאנה

היי, האם אפשר להחליף את היוגורט באשל / גיל ? תודה ושבת שלום

גילה

היי ניקי!
אפשר לוותר על הגבינה צהובה?

1 8 9 10