פשטידת ברוקולי וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת ברוקולי וגבינות

פשטידת ברוקולי וגבינות

ככה בקטנה אני אתחיל לעלות מתכונים לקראת שבועות והנה הראשון מגיע. קבלו פשטידת ברוקולי כזאת טעימה מהסוג של לערבב ולתנור.

תבנית בינונית

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
400 ג’  ברוקולי קפוא – (לחלוט כדקה)
פרחים גדולים לחתוך, קטנים אין צורך.
1/4 כוס שמן בנוסף לטיגון הבצל
100 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
קוטג’
3 ביצים
4 כפות קמח תופח
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לערבב את כל המצרכים כולל הבצל, חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות.

93941 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : התחשק לי להכין למשפחה ארוחת ערב טעימה בריאה ומהירה – ואכן כך היה תודה על עוד מתכון קל וטעים

שרה : וואו ניקי יצא לי אליפותת!! תודה תודה

יעל : יצא מעלף!! תודה רבהתודה אין עליך

אורטל : יצא פשוט מעולה!! אפילו הקטנצ’יק זלל אותה, הכנתי אותה יחד עם הילדים (כדי להעביר את הזמן), הם הנהו ואהבו מאד.
הוספתי גבינה צהובה מגורדת והורדתי מעט מהכמות של הבולגרית…
מומלץ בחום

לירון : הכנתי את הפשטידה היום בפעם השניה, הוספתי קצת יותר ברוקולי כדי שתצא קצת יותר גבוהה ושמתי גבינה צהובה במקום בולגרית- יצא טעים בטירוף!

עינב : “כרגיל עוד מתכון מעולה מבית היוצר שלך, תענוג לאכול בבית מהמטעמים שלך..
עוד דרך טעימה לחסל את החמץ לקראת פסח!!!
תודה על כל ביס :)”

396
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

הי ניקי הפשטידה הזו מהממת, הכנתי אותה כבר כמה פעמים והפעם אני רוצה להכין אותה עם קמח כוסמין/שקדים, האם זה אפשרי? ובאיזה יחס להוסיף אבקת אפיה?

בתי איילון

היי ניקי. מכורה לאתר. אין לי בולגרית או גבינה קשה יש לי קצת פחות מ 100 גרם גבנ”צ מה אפשר להוסיף במקום?

רויטל

היי ניקי, יש לי ברוקולי של סנפרוסט כמות 600 גר’,
אם אני עושה את כל הכמות הזו, תוכלי לרשום לי את הכמויות בהתאם לשאר המצרכים?

אורלי

היי ניקי יש לי ברוקולי טרי מה הכמות המתאימה ?

1 24 25 26