פשטידת ברוקולי וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת ברוקולי וגבינות

פשטידת ברוקולי וגבינות

ככה בקטנה אני אתחיל לעלות מתכונים לקראת שבועות והנה הראשון מגיע. קבלו פשטידת ברוקולי כזאת טעימה מהסוג של לערבב ולתנור.

תבנית בינונית

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
400 ג’  ברוקולי קפוא – (לחלוט כדקה)
פרחים גדולים לחתוך, קטנים אין צורך.
1/4 כוס שמן בנוסף לטיגון הבצל
100 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
קוטג’
3 ביצים
4 כפות קמח תופח
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לערבב את כל המצרכים כולל הבצל, חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות.

76973 צפיות 85 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : התחשק לי להכין למשפחה ארוחת ערב טעימה בריאה ומהירה – ואכן כך היה תודה על עוד מתכון קל וטעים

שרה : וואו ניקי יצא לי אליפותת!! תודה תודה

יעל : יצא מעלף!! תודה רבהתודה אין עליך

אורטל : יצא פשוט מעולה!! אפילו הקטנצ’יק זלל אותה, הכנתי אותה יחד עם הילדים (כדי להעביר את הזמן), הם הנהו ואהבו מאד.
הוספתי גבינה צהובה מגורדת והורדתי מעט מהכמות של הבולגרית…
מומלץ בחום

לירון : הכנתי את הפשטידה היום בפעם השניה, הוספתי קצת יותר ברוקולי כדי שתצא קצת יותר גבוהה ושמתי גבינה צהובה במקום בולגרית- יצא טעים בטירוף!

עינב : “כרגיל עוד מתכון מעולה מבית היוצר שלך, תענוג לאכול בבית מהמטעמים שלך..
עוד דרך טעימה לחסל את החמץ לקראת פסח!!!
תודה על כל ביס :)”

384
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

היי ניקי
אפשר להשתמש בברוקולי טרי? אם כן כמה זמן לבשל?

מרים

הי ניקי כרגיל מגיעה אליך))את הפשטידה הזו טרם הכנתי אז אין לי עוד תובנות
1. יש לי פתיתי ברוקולי וכרובית של סנפרוסט.יצא טוב עם הפשטידה הזאת ומתאימים בכלל לפשטידה?מציעה לשלב או רק ברוקולי?לבשל אותן או רק להפשיר?
2.לכמות כפולה- להכפיל הכל?ואיזה תבנית

נועה

הי ניקי, מה ז”א תבנית בינונית? תבנית חד”פ בגודל 21*31 זה בסדר?
דבר נוסף, אפשר להשתמש בבולגרית רגילה ולגרד בפומפייה? ואם כן להשתמש באותה כמות?

רונית

הי ניקי, האם יש צורך לחלוט פתיתי ברוקולי קפואים של סנפרוסט?

סיון

וואו!!! אחת הפשטידות הכי טעימות שאכלתי!!!! להיט להיט להיט!
הכנתי משקית ברוקולי קפוא, אז הכפלתי את כל הכמויות, חוץ מביצים. יצא גבוה ויפה בתבנית ניר גדולה.
בדרכי להכין עוד…

1 23 24 25