פשטידת ברוקולי וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת ברוקולי וגבינות

פשטידת ברוקולי וגבינות

ככה בקטנה אני אתחיל לעלות מתכונים לקראת שבועות והנה הראשון מגיע. קבלו פשטידת ברוקולי כזאת טעימה מהסוג של לערבב ולתנור.

תבנית בינונית

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
400 ג’  ברוקולי קפוא – (לחלוט כדקה)
פרחים גדולים לחתוך, קטנים אין צורך.
1/4 כוס שמן בנוסף לטיגון הבצל
100 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
קוטג’
3 ביצים
4 כפות קמח תופח
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לערבב את כל המצרכים כולל הבצל, חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות.

58611 צפיות 88 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : התחשק לי להכין למשפחה ארוחת ערב טעימה בריאה ומהירה – ואכן כך היה תודה על עוד מתכון קל וטעים

שרה : וואו ניקי יצא לי אליפותת!! תודה תודה

יעל : יצא מעלף!! תודה רבהתודה אין עליך

אורטל : יצא פשוט מעולה!! אפילו הקטנצ’יק זלל אותה, הכנתי אותה יחד עם הילדים (כדי להעביר את הזמן), הם הנהו ואהבו מאד.
הוספתי גבינה צהובה מגורדת והורדתי מעט מהכמות של הבולגרית…
מומלץ בחום

לירון : הכנתי את הפשטידה היום בפעם השניה, הוספתי קצת יותר ברוקולי כדי שתצא קצת יותר גבוהה ושמתי גבינה צהובה במקום בולגרית- יצא טעים בטירוף!

עינב : “כרגיל עוד מתכון מעולה מבית היוצר שלך, תענוג לאכול בבית מהמטעמים שלך..
עוד דרך טעימה לחסל את החמץ לקראת פסח!!!
תודה על כל ביס :)”

372
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירה

פעם ראשונה שאני באתר שלך, עדיין לא הכנתי שום דבר מהמתכונים. רק מהקריאה, אני רואה שהמתכונים הם כלבבי, קלים פשוטים וטעימים. ככה אני תמיד מבשלת. חידשת לי הרבה. תודה. אהבתי מאוד את הלביבות האפויות, הן תהיינה ראשונות לביצוע. תודה לך.

לירון

הכנתי את הפשטידה היום בפעם השניה, הוספתי קצת יותר ברוקולי כדי שתצא קצת יותר גבוהה ושמתי גבינה צהובה במקום בולגרית- יצא טעים בטירוף!

טל

ניקי שלום,

כמה אבקת אפיה להוסיף אם אין לי קמח תופח?

תודה, וגמר חתימה טובה!
טל

שם

תודה רבה ניקי!
אתר מקסים! בתור אחת שלא חובבת בישול, עשית לי חשק לא לצאת מהמטבח! 🙂

שם

אהובה צ (לא רשום) | 24.05.2012 – 12:53
נראה משגע! אני כבר הולכת להכין .
בהזדמנות זו רציתי להגיד לך תודה על המתכונים הנפלאים שלך. בכל פעם שאני מנסה משהו שלך זה מצליח. לכן, כשחג השבועות עומד בפתח, ישר פתחתי את ה”מועדפים” ונכנסתי לאתר שלך למצוא רעיונות מוצלחים. אז, תודה, חג שמח ויישר כח!

שם

חג שמח ניקי 🙂
הכנתי את הפשטידה, והיא פשוט מעולה!!!
כמה כיף שיש מישהי כמוך שאפשר ללמוד ממנה…
תודה רבה לך!!!

שם

ניקי,

תוכלי בבקשה להגיד לי כמה זה פחות או יותר 400 גרם?
אין לי משקל אז אני מנסה להעריך ב”חופן”

1 2 3 24