מאפינס פטריות וגבינות
טעים ברמות! הקטנים האלה נחטפים אחד אחרי השני. מתאים לנישנוש או לארוחת ערב. אי אפשר לעמוד בפניהם להכין להנות מכל ביס ולהצטער שהם נגמרו כל כך מהר…
12 מאפינס
מרכיבים:
חבילת פטריות שמפינון חתוכה קטן
בצל חתוך קטן
2 ביצים
3 כפות עירית קצוצה
4 כפות יפות של גבינה לבנה
רבע כוס חלב
50 ג' גבינה צהובה קצוצה
50 ג' גבינה בולגרית מגורדת
כוס קמח תופח
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
1. לשים במחבת כ 3 כפות שמן לטגן את הבצל כשתי דקות לחתוך את הפטריות קטן ולהוסיף לטיגון של עוד שתי דקות.
2. לערבב את כל המצרכים למלא את השקעים עד 3/4 גובה.
3. לחמם מראש תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
ליבי : "וואו ניקי יצא כל כך טעים!! המתכונים שלך מצויינים, כל אחד ואחד מהם! הכנתי גם את עוגת השוקולית הגדולה ליומולדת שנתיים של הבת שלי, כולם התלהבו! תודה רבה!"
קרן : "המאפינס יצאו פשוט מושלמים! עם ריח מעולה, אווריריים וכיפיים – ונעלמו בשניות 🙂 תודה תודה תודה לך."
אודליה : "ניקי הכנתי אתמול בלילה, יצא מעלף!!
יצא בקלות מהתבנית והריח שיגע את הבית
תודה על הכל!"
תמי : "הכנתי את המאפינס. טעים ברמותתתתת!!!"