מאפינס פטריות וגבינות
מאפינס גבינות מפנקים לארוחת ערב או לארוחת עשר בבית ספר 5 דקות התעסקות ולתנור גיוון נהדר לכל ארוחה ואפילו לאירוח חלבי הם כל כך טעימים ועם מצרכים שיש לכל אחד בבית זה כל העניין מתכון מתכון פשוט קל ומפנק שנחטף במהירות.
בשביל מתכונים טובים לא צריך לעבוד קשה במטבח והתוצאה כאן מושלמת.
12 מאפינס
מרכיבים:
200 ג' פטריות שמפיניון (כ 15 פטריות)
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 ביצים
200 ג' גבינה לבנה (4 כפות)
60 מ"ל חלב (רבע כוס)
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
50 ג' גבינה בולגרית מגורדת
140 ג' קמח (כוס)
כפית א. אפייה
שליש כפית פלפל שחור
כפית מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל עד הזהבה קלה לחתוך את הפטריות לקוביות קטנות להוסיף לבצל ולטגן על אש בינונית כ 2 דקות.
2. לחמם תנור ל 180מעלות ולשמן תבנית שקעים.
3. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והפטריות למלא את השקעים עד הסוף לאפות כ 25 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
ליבי : "וואו ניקי יצא כל כך טעים!! המתכונים שלך מצויינים, כל אחד ואחד מהם! הכנתי גם את עוגת השוקולית הגדולה ליומולדת שנתיים של הבת שלי, כולם התלהבו! תודה רבה!"
קרן : "המאפינס יצאו פשוט מושלמים! עם ריח מעולה, אווריריים וכיפיים – ונעלמו בשניות 🙂 תודה תודה תודה לך."
אודליה : "ניקי הכנתי אתמול בלילה, יצא מעלף!!
יצא בקלות מהתבנית והריח שיגע את הבית
תודה על הכל!"
תמי : "הכנתי את המאפינס. טעים ברמותתתתת!!!"