יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מאפינס מלוחים מתכונים לשבועות פשטידות

מאפינס פטריות וגבינות

1 פברואר 2015
(Visited 38,354 times, 15 visits today)
מאפינס פטריות וגבינות

מאפינס פטריות וגבינות

טעים ברמות! הקטנים האלה נחטפים אחד אחרי השני. מתאים לנישנוש או לארוחת ערב. אי אפשר לעמוד בפניהם להכין להנות מכל ביס ולהצטער שהם נגמרו כל כך מהר…

12 מאפינס

מרכיבים:

חבילת פטריות שמפינון חתוכה קטן
בצל חתוך קטן
2 ביצים
3 כפות עירית קצוצה
4 כפות יפות של גבינה לבנה
רבע כוס חלב
50 ג’ גבינה צהובה קצוצה
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
כוס קמח תופח
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לשים במחבת כ 3 כפות שמן לטגן את הבצל כשתי דקות לחתוך את הפטריות קטן ולהוסיף לטיגון של עוד שתי דקות.

2. לערבב את כל המצרכים למלא את השקעים עד 3/4 גובה.

3. לחמם מראש תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 דקות.

מאפינס פטריות וגבינותמאפינס פטריות וגבינותמאפינס פטריות וגבינותמאפינס פטריות וגבינות

מאפינס פטריות וגבינותמאפינס פטריות וגבינותמאפינס פטריות וגבינות

גולשים מכינים וממליצים:

ליבי : “וואו ניקי יצא כל כך טעים!! המתכונים שלך מצויינים, כל אחד ואחד מהם! הכנתי גם את עוגת השוקולית הגדולה ליומולדת שנתיים של הבת שלי, כולם התלהבו! תודה רבה!”

קרן : “המאפינס יצאו פשוט מושלמים! עם ריח מעולה, אווריריים וכיפיים – ונעלמו בשניות 🙂 תודה תודה תודה לך.”

אודליה : “ניקי הכנתי אתמול בלילה, יצא מעלף!!
יצא בקלות מהתבנית והריח שיגע את הבית
תודה על הכל!”

תמי : “הכנתי את המאפינס. טעים ברמותתתתת!!!”

הרשם
עדכן
279 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

עד כמה סמיכה התערובת?

הי ניקייש לך רעיון איך להפוך אותן ללא גלוטן?יום מקסים

האם יש דרך להכין פרווה?

היי זה נראה מעולה ואני בדיוק באה להכין, אני תקועה עם כרישה. לדעתך אפשר להוסיף אותה למאפינס פטריות בדרך כלשהי? ואם כן מה הכמויות אמורות להיות ואיך לעשות??? חדשה בתחום הבישול

ניקי חג שמח, האם ניתן להכין את הבלילה בבוקר ולאפות בערב?

הי ניקי
הכנתי את המאפינס המושלמים האלה לשבועות.לשמור בקירור או להקפיא עד חמישי? תודה!

היי
יש אפשרות להכין רק עם גבינה צפתית? זאת אומרת ללא גבינה צהובה?