בורקס בטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בורקס בטטה

בורקס בטטה, הדברים הפשוטים שבחיים אלה שמשדרגים כל ארוחה בכלום מאמץ. התוצאה מושלמת ומתאימה לכל ארוחה.

מספר מנות: 2 רולדות

זמן הכנה: כ – 40 דקות

מרכיבים:

פילאס
2 בטטות
תפוח אדמה
חבילת פטריות שמפיניון טריות קצוצות
בצל גדול קצוץ
א. מרק
פלפל שחון טחון
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את הירקות עד שהם רכים. לטגן את הבצל להוסיף את הפטריות, למעוך את הירקות להוסיף את הבצל והפטריות ולתבל.

2. לחתוך את הבצק לחצי לשים שורה מהמילוי ולגלגל לרולדה, להבריש בביצה ליצור חתכים בבצק ולפזר סומסום. כך גם עם החלק השני.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

פשוט וטעים להתענג על כל ביס.

15066 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מי רוצה ביס ?

88
תגובות

  הרשם  
עדכן
אוסנת

ניקי אם אני רוצה להכין בורקס תפוחי אדמה בלי פטריות אז פשוט במקום הבטטה תפוחי אדמה נכון?

חיה

היי ניקי
דבר ראשון תודה על האתר המדהים – כל שבת אצלי 95% מניקי
שתי שאלות לגבי המנה
1.זה בסדר להקפיא על אף שיש תפוח אדמה
2. אם אחליף את הבשר בעוף עדיין יצא טעים? ואם כן עדיין אותו כמות ?

חגית

האם בצק פילו מתאים?

זיו

הי ניקי, האם ניתן להחליף מפילאס לבצק עלים מרודד? אם כן האם הכמויות מתאימות לחצי חבילה בצק עלים או לשלמה (1קילו). תודה

אלי

האם אפשר להכין בורקסים אישיים ?
כל צורה תתאים? מתכננת חצי עיגול >

ליבי

ניקי, יצא מושלם . תודה רבה רבה!

1 4 5 6