


בורקס בטטה
בורקס בטטה, הדברים הפשוטים שבחיים אלה שמשדרגים כל ארוחה בכלום מאמץ. התוצאה מושלמת ומתאימה לכל ארוחה.
מספר מנות: 2 רולדות
זמן הכנה: כ – 40 דקות
מרכיבים:
פילאס
2 בטטות
תפוח אדמה
חבילת פטריות שמפיניון טריות קצוצות
בצל גדול קצוץ
א. מרק
פלפל שחון טחון
מלח
הכנות:
1. להרתיח מים ולבשל את הירקות עד שהם רכים. לטגן את הבצל להוסיף את הפטריות, למעוך את הירקות להוסיף את הבצל והפטריות ולתבל.
2. לחתוך את הבצק לחצי לשים שורה מהמילוי ולגלגל לרולדה, להבריש בביצה ליצור חתכים בבצק ולפזר סומסום. כך גם עם החלק השני.
3. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.
פשוט וטעים להתענג על כל ביס.
25262 צפיות 23 צפיות היום
מי רוצה ביס ?
הי ניקי,
את אלופה!!
לפני שבועיים הורדתי את האפליקציה ומאז הכל היסטוריה….
הכנתי עוגיות, בצקים וכו’
והרגע טרפנו את הבורקס בטטה, עשיתי בלי תפוח אדמה ויצא מושלם….
ניקי אם אני רוצה להכין בורקס תפוחי אדמה בלי פטריות אז פשוט במקום הבטטה תפוחי אדמה נכון?
היי ניקי
דבר ראשון תודה על האתר המדהים – כל שבת אצלי 95% מניקי
שתי שאלות לגבי המנה
1.זה בסדר להקפיא על אף שיש תפוח אדמה
2. אם אחליף את הבשר בעוף עדיין יצא טעים? ואם כן עדיין אותו כמות ?
האם בצק פילו מתאים?
הי ניקי, האם ניתן להחליף מפילאס לבצק עלים מרודד? אם כן האם הכמויות מתאימות לחצי חבילה בצק עלים או לשלמה (1קילו). תודה
האם אפשר להכין בורקסים אישיים ?
כל צורה תתאים? מתכננת חצי עיגול >
ניקי, יצא מושלם . תודה רבה רבה!