בורקס בטטה
בורקס בטטה, הדברים הפשוטים שבחיים אלה שמשדרגים כל ארוחה בכלום מאמץ. התוצאה מושלמת ומתאימה לכל ארוחה.
מספר מנות: 2 רולדות
זמן הכנה: כ – 40 דקות
מרכיבים:
פילאס
2 בטטות
תפוח אדמה
חבילת פטריות שמפיניון טריות קצוצות
בצל גדול קצוץ
א. מרק
פלפל שחון טחון
מלח
הכנות:
1. להרתיח מים ולבשל את הירקות עד שהם רכים. לטגן את הבצל להוסיף את הפטריות, למעוך את הירקות להוסיף את הבצל והפטריות ולתבל.
2. לחתוך את הבצק לחצי לשים שורה מהמילוי ולגלגל לרולדה, להבריש בביצה ליצור חתכים בבצק ולפזר סומסום. כך גם עם החלק השני.
3. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.
פשוט וטעים להתענג על כל ביס.
מי רוצה ביס ?