יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים פשטידות פשטידות פרווה

פשטידת פטריות פרווה

20 יוני 2012
(Visited 58,710 times, 13 visits today)
פשטידת פטריות פרווה

פשטידת פטריות פרווה

אני אומרת את זה הרבה ובכל זאת זה אחד המתכונים הכי קלים שיש אין כאן שום טירחה וההכנה קלי קלות, מה שיפה בפשטידה הזאת שניתן להכין אותה מראש והיא רק משתבחת הטעמים שלה עוד יותר טובים.
פשטידה קלה וטעימה שמשדרגת כל ארוחה, 10 דקות הכנה ולתנור זה כל הסיפור.
איזה כיף לחזור מהעבודה ולדעת שפשטידה כזאת מחכה לך במקרר, תוסיפו סלט וזה מושלם.

אינגליש קייק / תבנית קוטר 18

מרכיבים:

בצל גדול
30 פטריות שמפיניון בגודל בינוני
2 ביצים
4 כפות שמן נוספות
כוס קמח תופח
חצי כוס מים
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • ארוחה חלבית שבועות 2021

    איזה כיף שבועות מגיע ואוו איזה יופי של חג,  אני אוהבת את השפע את הצבעוניות של החג גבינות מפה ועד הודעה חדשה.
    אני כבר מדמיינת את הקישים והפשטידות והנה עוד הזדמנות להכין בויאקוס (מתכון מעולה)
    חג נהדר להשתולל עם מתכונים חלביים מכל הסוגים, בקיצור להפציץ עם מתכונים טובים שיעשו רושם על האורחים.
    אני ממשיכה עם המנהג שלי אני מעלה תפריט לשבועות למי שמתלבט מה להכין, לא סגור עדיין, המבחר מבלבל והלכתם לאיבוד קבלו מגוון של מתכונים חלביים לא קשים להכנה ומזה טעימים.
    אחרי השנה הקשה שעברנו מגיע לנו לחגוג, לחייך, להיות מאושרים ולהודות על מה שיש לנו.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • פשטידת קישואים פרווה

    איזה כיף להכין פשטידה כזאת יפהפייה לשבת, לקח לי 10 דקות והכנסתי אותה תנור, איזה ריחות טובים היו לי במטבח 🙂
    לפעמים נדמה שלהכין פשטידה זה פרוייקט ואני רוצה לומר לכם שזה ממש לא כך בסך 10 דקות בהגזמה ולתנור.
    יוצאת ממש פשטידה עוגה שנפרסת נהדר, תראו כמה שהיא יפה ואפילו הכנתי אותה פרווה.
    אני רוצה לומר לכם שזאת אחת הפשטידות הכי טובות שהכנתי איזה טעם מעלף!
    שוברים את הראש איך לשדרג את ארוחת הערב ? תעצרו הגעתם למקום הנכון, תוך שעה יש פשטידה על השולחן חמה וטעימה.

    תבנית 24 או אינגליש קייק רחבה 33X13

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לפרוס את הפטריות לפרוסות דקות ולהוסיף לבצל, לטגן יחד 3 – 4 דקות תוך כדי ערבוב ולהוציא לקערה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. להוסיף את שאר המצרכים ולתבל להעביר לתבנית משומנת.

4. להכניס לתנור ולאפות כ 30 – 40 דקות הפשטידה מזהיבה ומעט מאבדת מהנפח שלה ביציאה מהתנור.

כדאי לדעת ש…
אם רוצים להפוך אות הפשטידה לחלבית את המים אפשר להחליף בשמנת חמוצה 200 ג’, אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, ניתן להקפיא.

פשטידת פטריות פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

רותי : “במקרה עברתי כאן ונזכרתי שאני כל הזמן רוצה להחמיא לך על המתכון הזה, כי אני פשוט מכינה אותו המון ותמיד יוצא טעים וממש ממש מהר להכין, כל פעם שאני נתקעת, אפילו שעתיים לפני שבת. ובעלי מאוד אוהב שזה הכי חשוב”

ESTER : ניקי שלום-הכנתי את המתכון..בדיוק כמו שרשמת…אפיתי בתבנית חד פעמית קטנה..ויצא מדהים..קל פשוט ו..טעים לכל הדעות.אל תתיחסי שאלה שלא מפרגנים..הרי אי אפשר לרצות את כולם…נהנת מהמתכונים..יש לציין שהם פשוט קלים להכנה ואין דבר כזה שלא יצליח לך..חן חן ושבת שלום…

רחלי :”פשטידה מעולה. קלת הכנה וקלילה ונהדרת בטעם. דווקא בארוחה חלבית רוויית שמנת כיף שיש מנה קלילה כזו. מומלץ בחום”

הרשם
עדכן
281 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי יקרה.
אם אני מכינה בשלישי ורוצה לאכול בשישי בערב עדיף לשים במקרר או להקפיא?
תודה רבה

הי ניקי רציתי לשאול כמה זמן את אופה ועל כמה מעלות בתבנית העגולה כמו בתמונה

ניקי תודה רבה מתכון מעולה .הכנתי את הפשטידה ושמתי קופסאת פיטריות אחת קטנה .האם זה בסדר ? ואם זה בסדר שהכנתי מיום חמישי בלילה ונאכל את הפשטידה בסעודה שלישית

היי אפשר תירס במקום הפטריות או הבצל?

האם אפשר לעשות עם פטריות בקופסא שימורים ואם כן מה הכמות של פטריות

היי ניקי יקרה
אני רוצה להכין לאירוח של 15 איש בתבניות מאפינס בינוניות.
כדאי לדעתך להכפיל כמות או לשלש?

היי ניקי, יש לי 2 קופסאות שימורים כל אחת 400 גרם. לשים את שתיהן? דבר נוסף, לאיזו תבנית מתאים המתכון?תודה רבה מראש!