לביבות כרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות כרובית

לביבות כרובית

מתכון מעולה קל וטעים ללביבות מושלמות קלות וטעימות. נהדרות לכל ארוחה ונחטפות במהירות בקיצור שוות.

20 לביבות

מרכיבים:

כרובית
2 גזרים מגורדים
בצל קצוץ ומטוגן
2 ביצים
חצי כוס פירורי לחם / קמח
כפית מלח

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית עד שהיא רכה למעוך אותה ולערבב יחד עם כל המצרכים.

2. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן ליצור לביבות ולסדר בתבנית.

3. לחמם מחבת עם שמן ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

4. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לאפות צד אחד כ 30 דקות או עד שמזהיב, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

51941 צפיות 115 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

למעוך את הכרובית ולשים בקערה עם כל המצרכיםלביבות כרובית להוסיף את הבצל המטוגןלביבות כרובית לביבות כרובית לביבות כרובית לביבות כרובית

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “התינוק שלי בן 10 חודשים מתענג על כל ביס מהלביבות המעולות האלה! זו הפעם הראשונה ששמעתי אותו אוכל בהנאה אוכל כלשהו….שאפו(:”

שני : הכנתי בלי גזר ויצא יאמי!חוסל ברגע!תנקס..:)

מיכל : תודה. יצא לי מעולה 🙂

לאה : הכנתי את הלביבות והן פשוט מעולות וגם מאוד בריאות!
זאת הפעם הראשונה שאני מכינה מתכון מהאתר שלך ואני בטוחה שלא האחרונה! 🙂

אופירה : “ניקי היקרה, רק מילה אחת: אליפות. נטרף. ושוב תודה על מתכונים טעימים וקלים!!!”

אושרית : “יצא מעולה!!!! גירדתי גם קישוא בנוסף.
יש לי שלושה ילדים בעייתים מאוד באוכל וכולם טרפו ואהבו!!”

250
תגובות

  הרשם  
עדכן
גליה

תודה רבה
יצאה ממש טעיםחלק אפיתי וחלק טיגנתי..
כמובן הטיגון יותר טעים תמיד:)

אושרית

הי ניקי
אני מכינה את הלביבות ביום שני וצריכה אותן לרביעי,
האם כדאי לשמור אותן במקרר או במקפיא?
תודה

שרונה

ניקי שלוםבמקום קמח אפשר לשים קמח תגמיש-קמח ללא גלוטן ?ותודה על מתכונים לפנתיאון

עינת

היי ניקי

הרגע סיימיתי להכין

אבל משום מה נשרפו לי קצת ושמתי על פחות מ180 מעלות ובקושי רבע שעה

(הכנתי בלי גזר)

רציתי לשאול לגבי הפעם הבאה אפשרי לגרד את הכרובית על פומפיה גסה או קטנה ?

כמה כוסות של פרחי כרובית רצוי?

תודה

ויום טוב .

עינת

היי ניקי

אים צורך בשמן בתוך התערובת ? אפשרי לוותר גם על שימון הנייר?

תודה

1 15 16 17