מאפה גבינות וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפה גבינות וזיתים

מאפה גבינות וזיתים,  הילדה שלי שהיא לא אכלנית גדולה אכלה את המאפה בהנאה גדולה ולא שכחה לומר “אמא נכון שתכיני עוד פעם….”

זמן הכנה: כ – 35 דקות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
קוטג’
חצי כוס גבינת עמק מגורדת
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת
ביצה
חצי כוס זיתים חתוכים לטבעות
פלפל שחור טחון
מלח
ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המילוי לשים שורה מהמילוי לאורך הבצק, מעט אחרי ההתחלה להשאיר שוליים. להרים את השוליים ולכסות את המילוי ולגלגל לרולדה.

2. שתי אפשרויות:
לעשות חתכים לא עמוקים להבריש בביצה טרופה לפזר סומסום חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שמזהיב.

3. בתבנית סיליקון / קוגלהוף, להניח את הרולדה, להבריש בביצה טרופה, לאפות כחצי שעה בחום בינוני, להוציא את הרולדה לתבנית, להבריש בביצה טרופה, לפזר שומשום ולאפות עוד כמה דקות או עד שהמאפה מזהיב.

10941 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
טל

היי ניקי, אפשר להכין את המאפה עכשו ולאפות אותו בערב? לפני ההגשה?

אורטל

אפשר להחליף את הפרמזן בבולגרית?

אירנה

היי ניקי
איזה מאפה אפשר לעשות עם גבינת חמד?

אורטל

אפשר לוותר על הקוטג ? עכשיו גיליתי שהוא מקולקל והתחלתי להכין

אתי

תודה רבה !!

אתי

היי ניקי,

רציתי לדעת כמה זמן גבינת פרמזן יכולה להחזיק מעמד במקפיא ?

מיכל

היי ניקי, בוקר טוב.
רציתי לדעת האם ניתן להגיש את המאפה בטמפרטורת החדר? אני עורכת לילדים יום הולדת בפארק ולא אוכל להגיש את המאפה חם, קראתי את התגובות שלך ורציתי לדעת אם מקפיאים את המאפה לאחר האפייה, כיצד מפשירים אותו? על השייש ומחממים מעט בתנור? גם אם מגישים אותו בטמפרטורת החדר?
תודה מיכל