לחמניות מתוקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות מתוקות

לחמניות מתוקות

לחמניות מתוקות בשבילי אלו זיכרונות ילדות, אבא שלי היה חוזר מהעבודה בלילה עם שקית מלאה לחמניות, איזה ריח משגע היה להן אני חושבת שהרחתי את הריח בחלומות

מרכיבים:

חצי קילו קמח
4 כפות סוכר
כוס מים פושרים
חצי שקית שמרים טריים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה
ביצה טרופה להברשה
שומשום

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 8 כדורים וליצור לחמניות בצורת צמות או כדורים.

3. להניח את הלחמניות בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להתפיח עד הכפלת הנפח. להבריש בביצה טרופה ולפזר סומסום.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 15 דקות או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב.

19930 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אבישג : “אין דברים כאלה! הן נראות כמו ממאפיה. המתכונים שלך אליפות אחד אחד. תודה תודה ושוב תודה.”

316
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

וואו ניקי, בצק אליפות! יצאו לחמניות אוריריות וטעימותתתת!

גלית

היי ניקי הכנתי עכשיו בצק של הלחמניות וכיסיתי כבר בערך 40 דקות להטפחה ולא טופח, מה יכול להיות הבעיה??

הילה

היי ניקי
חייבת להגיד לך שניסיתי את הלחמניות ויצא פשוט מעולה אני לא יכולה כבר לחכות שבעלי יחזור מהעבודה לטעום אותם
בהחלט אכין אותם שוב ושוב
תודה על מתכונים שקולעים כל פעם בול

אפרת

תודה רבה ניקי

אפרת

פשוט ראיתי אצלך בקטגוריה של משקלים התייחסות לקילו.חצי ק”ג בערך 3.5 כוסות?

אפרת

כמה זה חצי קילו קמח?

לילך

ניקי,
חשבתי על רעיון: הרבה פעמים אני (ומן הסתם עוד כמה מתחילים באפיה) נופלת בבצק, כנראה בגלל סדר המצרכים או המהירות במיקסר.
אם בכל מתכוני הבצק הסדר הוא פחות או יותר אותו דבר, את יכולה לעשות לזה מדריך? איך מכינים בצק?
ממש ממש תודה! את מצילת נפשות בכל יום!