


לחמניות מתוקות
לחמניות מתוקות בשבילי אלו זיכרונות ילדות, אבא שלי היה חוזר מהעבודה בלילה עם שקית מלאה לחמניות, איזה ריח משגע היה להן אני חושבת שהרחתי את הריח בחלומות
מרכיבים:
חצי קילו קמח
4 כפות סוכר
כוס מים פושרים
חצי שקית שמרים טריים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה
ביצה טרופה להברשה
שומשום
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק. להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.
2. לחלק את הבצק ל 8 כדורים וליצור לחמניות בצורת צמות או כדורים.
3. להניח את הלחמניות בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להתפיח עד הכפלת הנפח. להבריש בביצה טרופה ולפזר סומסום.
4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 15 דקות או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב.
44969 צפיות 1 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
אבישג : “אין דברים כאלה! הן נראות כמו ממאפיה. המתכונים שלך אליפות אחד אחד. תודה תודה ושוב תודה.”
בא לי להכין בערך את כל האתר לשבועות….
שואלת לגבי לחמניות – אילו יצאו טוב יותר בהקפאה, הלחמניות כאן או לחמניות יוגורט?
מה יותר מומלץ לאירוח חלבי?
זריזה ממש תודה רבהההה
שלום אם אני רוצה לחמניות צמות לחלק ל 24 כדורים? ואז יצאו לי 8 לחמניות?
ניקי אני חייבת לך את יכולות הבישול ןהאפייה שלי, פשוט כל מתכון נועד להצלחה!!! יצא מהמםםםם
היי ניקי. הבצק יצא לי דביק כזה. זה בסדר? זה הבצק? או להוסיף קמח?
היי ניקי יקרה אפשר להכין את הבצק ביד??
היי,
אפשר תפוזים במקום המים?
כדי להפוך אותם ל”מזונות”