מאפה שושנים במילוי בטטה ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפה שושנים במילוי בטטה ופטריות

מאפה שושנים במילוי בטטה ופטריות

מאפה שושנים במילוי בטטה ופטריות, כיף של מאפה עם טעמים נפלאים, המאפה הזה יוצא כל כך טעים. מתאים לכל אירוח, מאוד מרשים ונראה פשוט מעולה בשולחן. מומלץ בחום.

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
3/4 כוס מים פושרים
כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה
ביצה טרופה להברשה

מילוי:
4 בטטות קטנות
בצל קצוץ
חבילת פטריות קצוצות
עירית קצוצה
א.  מרק
פלפל שחור טחון
מלח


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולהתפיח עד הכפלת הנפח.

2. להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ולבשל עד שהן רכות לטגן בצל ולהזהיב, להוסיף את הפטריות ולטגן כמה דקות. למעוך את הבטטות, להוסיף את הבצל והפטריות, לתבל ולצנן.

3. לחלק את הבצק לשניים, לרדד, למרוח את מילוי הבטטה  ולפזר עירית קצוצה. לגלגל בעדינות לרולדה אחת גדולה ולהקפיא לחצי שעה. אותו דבר לעשות עם החלק השני של הבצק.

4. לחתוך את הרולדות לפרוסות / שושנים, להכין תבנית משומנת ולסדר את הפרוסות אחת ליד השניה לא צמודות הן תופחות. לכסות ולהתפיח חצי שעה נוספת. להבריש בביצה טרופה.

5. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 25 דקות. כשהמאפה יוצא מהתנור להבריש בחמאה מומסת.

7483 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפה שושנים במילוי בטטה ופטריות

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “הכנתי אתמול ויצא מעולה!!! הבצק מדהים שאין מילים”

תהילה : “מתכון מעלף עשיתי אותו לשבת ובאמת קצר מחמאות כמו כל המתכונים המדהימים שלך תודה רבה”

תהילה : “אחלה מתכונים וקלים איזה כיף להיכנס להכין כל יום משהו חדש.
תודה רבהההההההה. :):))))))”

שרונה : “יצא מעולה!!רולדה אחת מילאתי בבטטה וחצי בתפו”א.”

שם : “יואו! יצא מעלף טעים ואסתטי. הוגש בארוחה משפחתית וגרף מחמאות. תודה לניקי על שדרוג הארוחות בבית”

שם : “כרגיל, מתכון נהדר!! לא פעם ראשונה שאני מכינה אותו והבצק מפתיע אותי כל פעם מחדש… קסם את!!”


137
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביבית

היי ניקי,האם אפשר להכין את המאפה יום לפניי אירוח לשמור במקרר ולחמם בתנור לפניי הגשה?

רונית כהן

היי ניקי, אפשר להוסיף לבטטה ולפטריות קוביות חזה עוף? תודה.

שלומיתה

היי אלופה חולה על האפליקצייה שלך
אם אני אסדר את השבלולים מייד ואתפיח ללא הקפאה זה לא ילך?
פשוט חסרת סבלנות שבת בבוקר רוצה שיהיה מיכן לפני שכל הבית יקום

נועה

שלום ניקי
האם אפשר להכין את הבצק והמילוי ביום שלישי ולשמור את הרול המגולגל במקפיא במשך יומיים? או שלא מומלץ בגלל הפירה?

צופנת

ניקי היקרה
פעם שנייה שעשיתי את המאפה הזה והוא ממש טעים ונהדר תודה רבה על כל המתכונים הטעימים

צופנת

שלום ניקי האם אפשר לעשות את המאפה מקמח כוסמין

זיוה פאר

ערב טוב ניקי האם אפשר לעשות את זה פרווה?

1 6 7 8