קציצות ירק אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות ירק אפויות

יופי של ארוחת ערב קלילה, נחטפות כלא היו. מתאימות לחג החנוכה שמתקרב ובכלל מי צריך חג בשביל לאכול לביבות טעימות ? לא אני.

17 לביבות

מרכיבים:

חבילת שמיר
חבילת פטרוזילה
בטטה רכה
2 ביצים
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
2 שיני שום מגוררות
מל”פ ( מלח, פלפל)

מטבל שמנת:
שמנת חמוצה
2 כפיות מיונז
עירית קצוצה
כפית גדושה שום כתוש
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לקצוץ את הירוקים, לערבב את כל המצרכים, לתבל. ליצור לביבות. להכין תבנית עם נייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 30 דקות, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים.

2. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הלביבות.

20758 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חוה סבן : כרגע הוצאתי מהתנור את לביבות הירק. הכנתי אותן בתנית עם שקעים. אך ברצוני לציין שהפחתי בכמע חצי מכמות הפירורי לחם וכ”כ לנו מטבלהשמנת לא מתים כי הוא “שמן מדי”.
בכל אופן יצא טעים מאוד וכל הכבוד ניקי. תמשיכי במתכונים דייאטטיים. ובכלל כל המתכונים
נ ה ד ר י ם. תודה לך.

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיון

הי ניקי,
נראה מתכון מעולה- כמו שאר המתכונים שלך.
שאלתי – האם בטטה רכה הכוונה למבושלת? ואם כן כמה זמן צריך לבשל אותה?

נטלי

היי ניקי לילה טוב .
אפשר להכין בתבניות מאפינס ??? כי את כותבת שצריך להפוך .
לילה מקסים.

אבי

שאלה:
האם ניתן לטגן כמות של בצל ולהקפיא במנות האם זה מומלץ?

אביעד

היי ניקי, נחשפתי לאתר שלך לא מזמן ומה שיצא לי להכין מתוכו מאז יצא מעולה ובעיקר פשוט אז קודם כל תודה. לגבי הקציצות יש לפרסים חביתת ירק שנקראת “קוקו סבזי” (בתרגום חופשי: קוקו= ביצה,חביתה. סבזי=ירק) ובה מוסיפים לבלילה אגזוי מלך חתוכים…מומלץ בחום!

רונית

ניקי שלום, אפשר בלי שמיר? דבר נוסף – אני חייבת להודות שלא נוח לחשוף מייל על אף שאת מציינת שהוא לא יוצג באתר. באתר הישן זה לא היה ובכל האתרים למינהם לא מחייבים בכתובת דוא”ל.סתם כך לבדיקה לעצמך תראי שפעם אנשים שאלו אותך יותר כי בעבר לא ביקשת את כתובת המייל. בכל מקרה תמיד כייף להיכנס להינות וכך אני תמיד אמשיך לעשות

שם

חיפשתי מתכון פשוט טעים חמים ומהיר לערב חורפי קריר ומתכון זה צד את עיני:)
ציפיתי למשהו טוב …יצא מעולה!!!! מדהים ומפתיע בטעמו והמטבל משדרג עוד יותר! כל מילת שבח לא תהיה מוגזמת.
פשוט
מ ע ד ן !!!

שם

הכנתי את הלביבות החלפתי את השמיר בכוסברה והוספתי גם תפוח אדמה אחד, יצא מעולה!

1 2 3 8