קציצות ירק אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות ירק אפויות

יופי של ארוחת ערב קלילה, נחטפות כלא היו. מתאימות לחג החנוכה שמתקרב ובכלל מי צריך חג בשביל לאכול לביבות טעימות ? לא אני.

17 לביבות

מרכיבים:

חבילת שמיר
חבילת פטרוזילה
בטטה רכה
2 ביצים
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
2 שיני שום מגוררות
מל”פ ( מלח, פלפל)

מטבל שמנת:
שמנת חמוצה
2 כפיות מיונז
עירית קצוצה
כפית גדושה שום כתוש
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לקצוץ את הירוקים, לערבב את כל המצרכים, לתבל. ליצור לביבות. להכין תבנית עם נייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 30 דקות, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים.

2. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הלביבות.

20981 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חוה סבן : כרגע הוצאתי מהתנור את לביבות הירק. הכנתי אותן בתנית עם שקעים. אך ברצוני לציין שהפחתי בכמע חצי מכמות הפירורי לחם וכ”כ לנו מטבלהשמנת לא מתים כי הוא “שמן מדי”.
בכל אופן יצא טעים מאוד וכל הכבוד ניקי. תמשיכי במתכונים דייאטטיים. ובכלל כל המתכונים
נ ה ד ר י ם. תודה לך.

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירית

תודה רבה על המתכונים הנפלאים!
אפשר להקפיא? נשאר אותו טעם?

יעלה

היי ניקי
מה שלומך?
רציתי לשאול האם העצלנות שלי מתאימה למתכון הזה או שזה מוגזם…
הכוונה-
יש לי קוביות קפואות של פטרוזיליה, שמיר, ובצל מטוגן…
הולך?
תודה!

בת-שבע טובה

ניקי שלום,
האם לדעתך ניתן להחליף את פירורי הלחם בקוואקר דק? נראה לי יותר מזין…

נופר

היי ניקי, אני כבר תקופה גולשת בבלוג שלך ומתרשמת מאוד מהיצירתיות ומכושר ההמצאה שלך ומהמתכונים הנהדרים!! יישר כוח!!

אני רוצה להכין לביבות ירק כאלו ולהקפיא אותן, אך הן מכילות בטטה ואני יודעת שזה לא מומלץ. חשבתי להחליף את הבטטה בקישואים – מה דעתך? האם יעבוד? אם כן כיצד לבצע זאת?

תודה רבה ויום נעים!!

חוה סבן

כרגע הוצאתי מהתנור את לביבות הירק. הכנתי אותן בתנית עם שקעים. אך ברצוני לציין שהפחתי בכמע חצי מכמות הפירורי לחם וכ”כ לנו מטבלהשמנת לא מתים כי הוא “שמן מדי”.
בכל אופן יצא טעים מאוד וכל הכבוד ניקי. תמשיכי במתכונים דייאטטיים. ובכלל כל המתכונים
נ ה ד ר י ם. תודה לך.

לאה ל.

האם נראה לך שאפשר להכין ולהקפיא?

מרי

אני מצטרפת לכל המחמאות, המתכונים שלך מעולים, אני כל היום מסתכלת במתכונים וזה רק עושה תאבון.
לשאלתי…אני סוכרתית, האם אפשר להחליף בכל מתכוני הלביבות את פירורי הלחם בקמח מלא / קמח קוסמין או תחליף אחר שמתאים לסוכרתיים?