קציצות ירק אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות ירק אפויות

יופי של ארוחת ערב קלילה, נחטפות כלא היו. מתאימות לחג החנוכה שמתקרב ובכלל מי צריך חג בשביל לאכול לביבות טעימות ? לא אני.

17 לביבות

מרכיבים:

חבילת שמיר
חבילת פטרוזילה
בטטה רכה
2 ביצים
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
2 שיני שום מגוררות
מל”פ ( מלח, פלפל)

מטבל שמנת:
שמנת חמוצה
2 כפיות מיונז
עירית קצוצה
כפית גדושה שום כתוש
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לקצוץ את הירוקים, לערבב את כל המצרכים, לתבל. ליצור לביבות. להכין תבנית עם נייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 30 דקות, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים.

2. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הלביבות.

20760 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חוה סבן : כרגע הוצאתי מהתנור את לביבות הירק. הכנתי אותן בתנית עם שקעים. אך ברצוני לציין שהפחתי בכמע חצי מכמות הפירורי לחם וכ”כ לנו מטבלהשמנת לא מתים כי הוא “שמן מדי”.
בכל אופן יצא טעים מאוד וכל הכבוד ניקי. תמשיכי במתכונים דייאטטיים. ובכלל כל המתכונים
נ ה ד ר י ם. תודה לך.

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

היי ניקי!אני אופה מתחילה..כמה אבקת מרק לשים?

דנה

אני לא אוהבת שמיר!!!!!
ואני בשלנית די גרועה!!!!!
אבל יש לי קטנציק בבית שאמרתי שאני חייבת לגוון לו את קציצותה ברוקולי שהוא מכיר……
טיגנתי אותם ויצא מ ע ו ל ה

רוית

היי ניקי! אני לא חובבת שמיר, האם אפשר להחליף אותו בבזיליקום?

רחל

עשיתי עכשיו את הלביבות. לצערי לא הצלחתי להפוך אותם אחרי 15 דקות.לצערי הם רכות מידי. עשי.תי אותם בדיוק לפי המירשם. חשוב לי לשפר אותם כי חלק גדול מבני משפחתי צימחונים וזה יכול להיות מנה ניפלאה עבורם. חג שמח

עדי

אפשר לטגן ??

רותי

הי ניקי –

האם יש לך מתכון לכרובית ללא טיגון .

mg

היי ניקי, אני גרה בקולומביה, ואין כאן בטטות רגילות. יש לזה תחליף?