קציצות ירק אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות ירק אפויות

יופי של ארוחת ערב קלילה, נחטפות כלא היו. מתאימות לחג החנוכה שמתקרב ובכלל מי צריך חג בשביל לאכול לביבות טעימות ? לא אני.

17 לביבות

מרכיבים:

חבילת שמיר
חבילת פטרוזילה
בטטה רכה
2 ביצים
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
2 שיני שום מגוררות
מל”פ ( מלח, פלפל)

מטבל שמנת:
שמנת חמוצה
2 כפיות מיונז
עירית קצוצה
כפית גדושה שום כתוש
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לקצוץ את הירוקים, לערבב את כל המצרכים, לתבל. ליצור לביבות. להכין תבנית עם נייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 30 דקות, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים.

2. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הלביבות.

21061 צפיות 39 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חוה סבן : כרגע הוצאתי מהתנור את לביבות הירק. הכנתי אותן בתנית עם שקעים. אך ברצוני לציין שהפחתי בכמע חצי מכמות הפירורי לחם וכ”כ לנו מטבלהשמנת לא מתים כי הוא “שמן מדי”.
בכל אופן יצא טעים מאוד וכל הכבוד ניקי. תמשיכי במתכונים דייאטטיים. ובכלל כל המתכונים
נ ה ד ר י ם. תודה לך.

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
נורית

הי ניקי רציתי להגיד לך שהלביבות יצאו מאלף שדרגתי
אותם בגבינה טופו שום שמיר
וקמח אורגני
חבל על הזמן

עודד

אשתי לא אוכלת מיונז, מה אפשר לשים במקום, במטבל?

יעל

היי ניקי, תודה רבה על המתכונים המעולים!!
ברצוני לדעת האם אפשר להחליף את הבטטה בשני גזרים?

בתאל

חייבת לציין שהלביבות האלו וגם הלביבות בטטה מככבים אצלנו בבית, מכינה אותן בכל פעם שמתחשק משהו טעים ולא בשרי (קצת קשה כשאת נשואה לקווקזי). הפעם הוספתי לבלילה כ 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת כי נשאר לי מהתפוחי אדמה המוקרמים שלך. יצא טעים מאוד!

אלי

היי ניקי,
אפשר להחליף את הבטטה בקישוא?

ורד

הי
אני מוסיפה חבילת פטה של גד ואגוז מוסקט ובכל אירוע מבקשים ממני את הקציצות הללו 🙂

נועה

אפשר להכין יום לפני, לשמור במקרר ולהוציא מחר שעתיים לפני האירוח שיגיע לטמפ’ החדר?