קציצות ירק אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות ירק אפויות

יופי של ארוחת ערב קלילה, נחטפות כלא היו. מתאימות לחג החנוכה שמתקרב ובכלל מי צריך חג בשביל לאכול לביבות טעימות ? לא אני.

17 לביבות

מרכיבים:

חבילת שמיר
חבילת פטרוזילה
בטטה רכה
2 ביצים
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
2 שיני שום מגוררות
מל”פ ( מלח, פלפל)

מטבל שמנת:
שמנת חמוצה
2 כפיות מיונז
עירית קצוצה
כפית גדושה שום כתוש
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לקצוץ את הירוקים, לערבב את כל המצרכים, לתבל. ליצור לביבות. להכין תבנית עם נייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 30 דקות, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים.

2. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הלביבות.

21028 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חוה סבן : כרגע הוצאתי מהתנור את לביבות הירק. הכנתי אותן בתנית עם שקעים. אך ברצוני לציין שהפחתי בכמע חצי מכמות הפירורי לחם וכ”כ לנו מטבלהשמנת לא מתים כי הוא “שמן מדי”.
בכל אופן יצא טעים מאוד וכל הכבוד ניקי. תמשיכי במתכונים דייאטטיים. ובכלל כל המתכונים
נ ה ד ר י ם. תודה לך.

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעלי

שאלתי קודם אבל לא סימנתי V לקבל התראות על תשובתך במייל… אז שוב – לאנשים שלא אוכלים גלוטן – מה הפתרון במקום פרורי לחם? תודה רבה רבה

יעלי

בעלי היקר הוריד גלוטן וסוכר.. יש פתרון במקום פרורי לחם…? תודה!

טובה

היי ניקי האמת שאני נעזרת המון באתר שלך ישר כח. לעניננו הלביבות בטטה טעימות מאד אך טיפה יבשות אבל אף פעם לא הבנתי למה לאפות צד אחד ולהפוך. תנור אמור לאפות מכל הצדדים(גם עוגיות לא הופכים) אשמח להסבר תודה טובה

ענת

הי ניקי נראה נהדר! האם מתאים לשלוח בסנדביץ’ לילדים? ואם כן מומלץ לדעתך לחמם בבוקר? תודה רבה

שוש

היי לך!
רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות את הקציצות בטוסטר אובן, כי אין לי תנור והאם אני יכולה לוותר על הביצים?

תירנית

מה זה בבקשה בתתה רכה? יכולה להיות ללא בישול?
תודה רבה ולילה טוב

יפה הראל

האם אפשר להוסיף בצל ירוק?