קציצות ירק אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות ירק אפויות

יופי של ארוחת ערב קלילה, נחטפות כלא היו. מתאימות לחג החנוכה שמתקרב ובכלל מי צריך חג בשביל לאכול לביבות טעימות ? לא אני.

17 לביבות

מרכיבים:

חבילת שמיר
חבילת פטרוזילה
בטטה רכה
2 ביצים
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
2 שיני שום מגוררות
מל”פ ( מלח, פלפל)

מטבל שמנת:
שמנת חמוצה
2 כפיות מיונז
עירית קצוצה
כפית גדושה שום כתוש
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לקצוץ את הירוקים, לערבב את כל המצרכים, לתבל. ליצור לביבות. להכין תבנית עם נייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 30 דקות, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים.

2. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הלביבות.

21065 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חוה סבן : כרגע הוצאתי מהתנור את לביבות הירק. הכנתי אותן בתנית עם שקעים. אך ברצוני לציין שהפחתי בכמע חצי מכמות הפירורי לחם וכ”כ לנו מטבלהשמנת לא מתים כי הוא “שמן מדי”.
בכל אופן יצא טעים מאוד וכל הכבוד ניקי. תמשיכי במתכונים דייאטטיים. ובכלל כל המתכונים
נ ה ד ר י ם. תודה לך.

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

היי ניקי, האם אפשר לשים קמח שקדים במקום פירורי לחם?

אופה

היי ניקי
אני רוצה להכין לי כמות ולשמור לי בהקפאה וכל פעם להשתמש בכמה שצריך
הולך טוב בהקפאה?

אופה

היי ניקי
הכנתי את הלביבות בחנוכה
הם נטרפו!!!!!
פשוט מדהימות!!!
ואנשים לא האמינו לי שזה מורכב אך ורק ממרכיבים ביתיים פשוטים..
פשוט טעים!

דורית

הכנתי אתמול את לביבות הבטטה עם עשבי התיבול ו…..יצא מדהים!!!!!!!!!!!!!

ענת

ניקי יקרה, אין כמוך! אתמול הכנתי, כמות כפולה והיום אכין שוב. אכן מתכון מנצח… ותוספת השמנת משדרגת את המנה. תודה וחג שמח!

נעמה

ניקי תודה! יצא מעולה

שרה

ניקי שלום,

האם אפשר להכין את העיסה יום קודם ולהניח במקרר, ויום למחרת לאפות?

אני רוצה שיהיה קריספי וטרי.

תודה רבה ושבת שלום!
שרה