יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים פשטידות שבועות

פשטידת פסטה ברוקולי וגבינות

6 מאי 2015
(Visited 6,012 times, 1 visits today)
פשטידת פסטה ברוקולי וגבינות

פשטידת פסטה ברוקולי וגבינות

אני אוהבת את השילוב של ברוקולי ועגבניות שרי,  בהגשה זה נראה מקסים הרי ידוע שהעיניים נהנות קודם. אני מוסיפה פסטה עדיפות לצורה מעניינת גבינות טובות. 30 דקות בתנור יש ריח טוב באוויר, בעלי חוזר הבייתה “תגידי שהריח בחדר המדרגות מגיע מאצלנו” כאן אני בדרך כלל מיתממת ואומרת שאין לי מושג על מה הוא מדבר אבל הוא לא מאמין לי אף פעם 🙂  מתחילים להתכונן לשבועות.

19X29

מרכיבים:

200 ג’ פסטה
שמנת לבישול 250 מ”ל
2 ביצים
2 ראשי ברוקולי (רק הפרחים)
20 עגבניות שרי חצויות
100 ג’ גבינת עמק
50 ג’ גבינת פרמזן
בצל חתוך קטן
שן שום קצוצה
רסק עגבניות 100 ג’
כוס מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות להוסיף כף שמן לערבב ולשמור בצד.

2. לפרק את הברוקולי לראשים קטנים, לחלוט את הברוקולי עד שהוא רך בסביבות 10 דקות.

3. לטגן את הבצל להוסיף שום טיגון קל תבלינים רסק סוכר ומים לבשל כשתי דקות בסוף להוסיף את השמנת ולבדוק תיבול.

4. להוריד מהאש ולערבב עם הפסטה והביצים. להעביר לתבנית להשקיע את ראשי הברוקולי להוסיף את העגבניות החצויות ולפזר את הגבינה.

5. לאפות כ 30 דקות בחום בינוני 180 מעלות.

גולשים מכינים וממליצים:

ליז : “הפשטידה הכי טובה שלך! גם טעימה וגם יפה!
בהחלט שווה את ההשקעה!
הוספתי למעלה מעט גבינת פטה וכולם פשוט טרפו!”

שני : “פשטידה מ-ש-ג-ע-ת!!!!!!!
קלי קלות להכין, וכולם חיסלו!!!
נגמר תוך 10 דקות…!!!
מומלץ בחום!!!!”

הרשם
עדכן
71 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי יקרה,
אפשר לעשות בתבניות מאפינס?
צריך משהו לשנות?

מה זה גבינת עמק ? גבינה צהובה /מגורדת ??

היי ניקי,
מה אפשר לשים במקום גבינת עמק?

היי! איזה גודל של תבנית לקחת לפשטידות שבאתר? תודה מראש!!

היי מיקי, הכנתי את הפסטה ושכחתי אותה על הגז… היא קצת עיסתית , כמה זה קריטי?

ניקי, את מקסימה ועונה לכולם בכל כך הרבה סבלנות. ישר כח ובהצלחה!

היי ניקי, יצא מצוין , האם ניתן להקפיא?