פשטידת פסטה ברוקולי וגבינות
אני אוהבת את השילוב של ברוקולי ועגבניות שרי, בהגשה זה נראה מקסים הרי ידוע שהעיניים נהנות קודם. אני מוסיפה פסטה עדיפות לצורה מעניינת גבינות טובות. 30 דקות בתנור יש ריח טוב באוויר, בעלי חוזר הבייתה "תגידי שהריח בחדר המדרגות מגיע מאצלנו" כאן אני בדרך כלל מיתממת ואומרת שאין לי מושג על מה הוא מדבר אבל הוא לא מאמין לי אף פעם 🙂 מתחילים להתכונן לשבועות.
19X29
מרכיבים:
200 ג' פסטה
שמנת לבישול 250 מ"ל
2 ביצים
2 ראשי ברוקולי (רק הפרחים)
20 עגבניות שרי חצויות
100 ג' גבינת עמק
50 ג' גבינת פרמזן
בצל חתוך קטן
שן שום קצוצה
רסק עגבניות 100 ג'
כוס מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות להוסיף כף שמן לערבב ולשמור בצד.
2. לפרק את הברוקולי לראשים קטנים, לחלוט את הברוקולי עד שהוא רך בסביבות 10 דקות.
3. לטגן את הבצל להוסיף שום טיגון קל תבלינים רסק סוכר ומים לבשל כשתי דקות בסוף להוסיף את השמנת ולבדוק תיבול.
4. להוריד מהאש ולערבב עם הפסטה והביצים. להעביר לתבנית להשקיע את ראשי הברוקולי להוסיף את העגבניות החצויות ולפזר את הגבינה.
5. לאפות כ 30 דקות בחום בינוני 180 מעלות.
גולשים מכינים וממליצים:
ליז : "הפשטידה הכי טובה שלך! גם טעימה וגם יפה!
בהחלט שווה את ההשקעה!
הוספתי למעלה מעט גבינת פטה וכולם פשוט טרפו!"
שני : "פשטידה מ-ש-ג-ע-ת!!!!!!!
קלי קלות להכין, וכולם חיסלו!!!
נגמר תוך 10 דקות…!!!
מומלץ בחום!!!!"