פשטידת פסטה ברוקולי וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת פסטה ברוקולי וגבינות

פשטידת פסטה ברוקולי וגבינות

אני אוהבת את השילוב של ברוקולי ועגבניות שרי,  בהגשה זה נראה מקסים הרי ידוע שהעיניים נהנות קודם. אני מוסיפה פסטה עדיפות לצורה מעניינת גבינות טובות. 30 דקות בתנור יש ריח טוב באוויר, בעלי חוזר הבייתה “תגידי שהריח בחדר המדרגות מגיע מאצלנו” כאן אני בדרך כלל מיתממת ואומרת שאין לי מושג על מה הוא מדבר אבל הוא לא מאמין לי אף פעם 🙂  מתחילים להתכונן לשבועות.

19X29

מרכיבים:

200 ג’ פסטה
שמנת לבישול 250 מ”ל
2 ביצים
2 ראשי ברוקולי (רק הפרחים)
20 עגבניות שרי חצויות
100 ג’ גבינת עמק
50 ג’ גבינת פרמזן
בצל חתוך קטן
שן שום קצוצה
רסק עגבניות 100 ג’
כוס מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות להוסיף כף שמן לערבב ולשמור בצד.

2. לפרק את הברוקולי לראשים קטנים, לחלוט את הברוקולי עד שהוא רך בסביבות 10 דקות.

3. לטגן את הבצל להוסיף שום טיגון קל תבלינים רסק סוכר ומים לבשל כשתי דקות בסוף להוסיף את השמנת ולבדוק תיבול.

4. להוריד מהאש ולערבב עם הפסטה והביצים. להעביר לתבנית להשקיע את ראשי הברוקולי להוסיף את העגבניות החצויות ולפזר את הגבינה.

5. לאפות כ 30 דקות בחום בינוני 180 מעלות.

20331 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליז : “הפשטידה הכי טובה שלך! גם טעימה וגם יפה!
בהחלט שווה את ההשקעה!
הוספתי למעלה מעט גבינת פטה וכולם פשוט טרפו!”

שני : “פשטידה מ-ש-ג-ע-ת!!!!!!!
קלי קלות להכין, וכולם חיסלו!!!
נגמר תוך 10 דקות…!!!
מומלץ בחום!!!!”

71
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

היי ניקי אם אין לי עגבניות שרי אפשר רגילות אם כן כמה ?

דבורה

שלום ערב טוב התבנית חד פעמית לא הכי גדולה זו שלפניה מתאימה? והאם יש לכסות? תודה מראש

שרה

הי ניקי,

נראה מאוד טעים. מקווה להכין לשבועות. שאלה קטנה, כמה א. מרק, פלפל שחור ומלח צריך להוסיף? תודה 🙂

דבורה

איזה ירק אפשר במקום ברוקולי? גם עם כרובית יש לי בעיה…אולי פטריות?

מיה

את הברוקולי הקפואים צריך לחלוט?

מירית

היי ניקי,
איזו צבעוניות מקסימה!
מקווה לנסות בקרוב…

גילי

היי ניקי.
שאלה קטנה..האם ניתן לוותר על הברוקולי??

1 2 3 5