פשטידת פסטה ברוקולי וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת פסטה ברוקולי וגבינות

פשטידת פסטה ברוקולי וגבינות

אני אוהבת את השילוב של ברוקולי ועגבניות שרי,  בהגשה זה נראה מקסים הרי ידוע שהעיניים נהנות קודם. אני מוסיפה פסטה עדיפות לצורה מעניינת גבינות טובות. 30 דקות בתנור יש ריח טוב באוויר, בעלי חוזר הבייתה “תגידי שהריח בחדר המדרגות מגיע מאצלנו” כאן אני בדרך כלל מיתממת ואומרת שאין לי מושג על מה הוא מדבר אבל הוא לא מאמין לי אף פעם 🙂  מתחילים להתכונן לשבועות.

19X29

מרכיבים:

200 ג’ פסטה
שמנת לבישול 250 מ”ל
2 ביצים
2 ראשי ברוקולי (רק הפרחים)
20 עגבניות שרי חצויות
100 ג’ גבינת עמק
50 ג’ גבינת פרמזן
בצל חתוך קטן
שן שום קצוצה
רסק עגבניות 100 ג’
כוס מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות להוסיף כף שמן לערבב ולשמור בצד.

2. לפרק את הברוקולי לראשים קטנים, לחלוט את הברוקולי עד שהוא רך בסביבות 10 דקות.

3. לטגן את הבצל להוסיף שום טיגון קל תבלינים רסק סוכר ומים לבשל כשתי דקות בסוף להוסיף את השמנת ולבדוק תיבול.

4. להוריד מהאש ולערבב עם הפסטה והביצים. להעביר לתבנית להשקיע את ראשי הברוקולי להוסיף את העגבניות החצויות ולפזר את הגבינה.

5. לאפות כ 30 דקות בחום בינוני 180 מעלות.

19614 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליז : “הפשטידה הכי טובה שלך! גם טעימה וגם יפה!
בהחלט שווה את ההשקעה!
הוספתי למעלה מעט גבינת פטה וכולם פשוט טרפו!”

שני : “פשטידה מ-ש-ג-ע-ת!!!!!!!
קלי קלות להכין, וכולם חיסלו!!!
נגמר תוך 10 דקות…!!!
מומלץ בחום!!!!”

69
תגובות

  הרשם  
עדכן
גיטי

שלום ניקי.
תודה על האתר המקסימה שלך, הכל מה שעשיתי יצא ממש טעים. כולם התלהבו מזה,
רציתי לשאול למה היא אפשר להדפיס את המתכונים? אני לא יכולה כל הזמן לרוץ למחשב לראות מה כבר שמתי מה לא שמתי,
עד שבוע שעבר זה כן הדפיס לי, אני לא יודעת מה קרא לזה, אני לוחצת על סמל של הדפסה אז הוא כותב לי אין תוצאות.
אשמח אם תחזרו אלי בהקדם
תודה רבה.

דנה

ניקי המדהימה,
אני בת 23, עזבתי את בית ההורים ועברתי דירה לא מזמן. בישלתי את 2 ארוחות השישי האחרונות לשותפים שלי- רק עם מתכונים שלך!!!! איזה מחמאות אני מקבלת, כמה פוטנציאל גיליתי שיש לי בבישולים בזכותך!!! התעלפו על הפשטידה הזאת אתמול, איזה כיף שהאתר שלך קיים!!! תודה 🙂

לנה

היי, יש לי רק שמנת להקצפה 38%. זה מתאים?

שלי

היי ניקי, מה שלומך? עוד סופ”ש, עוד מתכונים שלך, עוד שאלות:)
במידה ואני משתמשת בברוקולי קפוא- כמה לשים מהשקית?
תודה,
שלי.

מיכל

הי ניקי,
לא מוצאת את תפקיד הגבינות במתכון. מיועדות רק לפיזור מעל?

שרה יוסף

האם שמנת מתוקה או חמוצה?
האם אפשר ברוקולי. קפוא
תודה

ציפי

שלום ניקי. מה שלומך?
האם ניתנת להקפאה?