שוטים גבינה ופירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שוטים גבינה ופירורים

שוטים גבינה ופירורים

אני מסכמת את הקינוח המתוק הזה במילה אחת: עונג. אחד לא מספיק ואפילו שניים לא לפחות שלושה כי זה נגמר כל כך מהר. עובר נפלא הקפאה לכל אלה שרוצים להכין לשבועות ולא רוצים להילחץ ברגע האחרון.  אל תשכחו להכין הרבה השוטים, האלה נחטפים לא להאמין כמה שהם טעימים, תענוג של קינוח.

14 כוסיות קטנות

מרכיבים:

פירורים:
50 ג’ חמאה
80 ג’ קמח (חצי כוס + כף)
כף סוכר
כפית תמצית וניל

קרם גבינה:
300 ג’ גבינה לבנה 9%
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס )

הכנות:

1. הכנת הבצק: לחתוך את החמאה לקוביות קטנות לשים במיקסר יחד עם שאר המצרכים ולעבד לפירורים גסים מאוד, לעצור ולאסוף לכדור.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לשטח את הבצק בתבנית להכניס לתנור ולאפות עד שהוא מזהיב בערך 20 דקות, לצנן.

4. הכנת קרם הגבינה:  בקערה לערבב גבינה סוכר ותמצית וניל,  להקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה להוסיף את הגבינה אל המיקסר ולקפל אל הקצפת.

5. למלא שקית זילוף ולמלא את הכוסיות עד 3/4 גובה.

6. לפורר את הבצק ולשים כפית מהפירורים מעל קרם הגבינה. לקרר כמה שעות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין כשבוע קודם ולשמור בהקפאה, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

32971 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוטים גבינה ופירוריםשוטים גבינה ופירוריםשוטים גבינה ופירורים

שוטים גבינה ופירוריםשוטים גבינה ופירוריםשוטים גבינה ופירורים

גולשים מכינים וממליצים:

tzirel : מעולה מעולה!! פשוט להכנה וטעיםםםם
תודה!

הודיה : “אתמול היתה בת מצווה לאחותי והכנתי את את הגבינה ופרורים וגם את המוס בשתי צבעים יצא מדהים!!! הכל התחסל במהירות וכולם עמדו בתור לבקש מתכונים אז הכרתי להם את האתר המדהים שלך”

198
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל חג'בי

לילה טוב,
אפשר להחליף מרגרינה במקום חמאה?

tamar

מושלם אין אליך

שני

שלום ניקי,

אם אני רוצה להקפיא את המתכון הזה ואת המוס שוקולד, צריך להשאיר אותם קודם כמה שעות במקרר ואז להקפיא? או ישר למקפיא? בנוסף, האם זה בסדר שהשתמשתי ב2 המתכונים בשמנת להקצפה ולא מתוקה? תודה!

1 11 12 13