יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לשבועות מתכונים לתשעה באב

פלפלונים ממולאים בגבינה

20 מאי 2015
(Visited 47,359 times, 4 visits today)
פלפלונים ממולאים בגבינה

פלפלונים ממולאים בגבינה

חבל על הזמן טעים ברמות! לא תאמינו כמה שזה טעים חייבים להכין זה ממכר וזה הכי קל, שדרוג נהדר לארוחת ערב. יוצא נפלא אי אפשר להפסיק לאכול מרוב שזה טעים. איזה כיף לאכול דברים כאלה טעימים 🙂

מרכיבים:

10 פלפלונים אדומים / צהובים
300 ג' גבינת שמנת
30 ג' גבינת פרמזן / צהובה מגורדת
30 ג' גבינה בולגרית מגורדת
כף עירית קצוצה
מעט מלח

הכנות:

1. אני ממליצה להשתמש בגבינת שמנת ביתית זה יוצא נפלא והרבה יותר זול מלקנות גבינת שמנת, כל גבינת שמנת שאוהבים מתאימה כאן.

2. לחמם תנור ל 220 מעלות, לסדר את הפלפלים בתבנית ולאפות כ 20 – 30 דקות, הפלפלים רכים וקצת משחירים, כדאי מידי פעם לסובב כדי שזה יתפוס מכל הכיוונים.

3. לחתוך את החלק העליון של כל פלפלון, בקערית לשים את הגבינה ואת שאר המצרכים לערבב לעיסה אחידה, להעביר לשקית זילוף למלא את הפלפלונים עד הסוף.

*4. לסדר את הפלפלונים הממולאים בצלחת הגשה להזליף שמן זית, להגיש עם עגבניות מיובשות ותחשבו כמה שהחיים טובים זה כל כך טעים.

כדאי לדעת ש…
זה נשמר מספר ימים במקרר, אפשר למלא את הפלפלונים עם כפית קטנה, הגבינות מלוחות בזהירות עם המלח.

גולשים מכינים וממליצים:

מירי : "הפלפלונים יצאו נהדר גם בטעם וגם במראה. הצריבה שלהם לפני המילוי מוסיפה המון טעם. ממש מעדן."

הרשם
עדכן
20 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן