פלפלונים ממולאים בגבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלפלונים ממולאים בגבינה

פלפלונים ממולאים בגבינה

חבל על הזמן טעים ברמות! לא תאמינו כמה שזה טעים חייבים להכין זה ממכר וזה הכי קל, שדרוג נהדר לארוחת ערב. יוצא נפלא אי אפשר להפסיק לאכול מרוב שזה טעים. איזה כיף לאכול דברים כאלה טעימים 🙂

מרכיבים:

10 פלפלונים אדומים / צהובים
300 ג’ גבינת שמנת
30 ג’ גבינת פרמזן / צהובה מגורדת
30 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
כף עירית קצוצה
מעט מלח

הכנות:

1. אני ממליצה להשתמש בגבינת שמנת ביתית זה יוצא נפלא והרבה יותר זול מלקנות גבינת שמנת, כל גבינת שמנת שאוהבים מתאימה כאן.

2. לחמם תנור ל 220 מעלות, לסדר את הפלפלים בתבנית ולאפות כ 20 – 30 דקות, הפלפלים רכים וקצת משחירים, כדאי מידי פעם לסובב כדי שזה יתפוס מכל הכיוונים.

3. לחתוך את החלק העליון של כל פלפלון, בקערית לשים את הגבינה ואת שאר המצרכים לערבב לעיסה אחידה, להעביר לשקית זילוף למלא את הפלפלונים עד הסוף.

4. לסדר את הפלפלונים הממולאים בצלחת הגשה להזליף שמן זית, להגיש עם עגבניות מיובשות ותחשבו כמה שהחיים טובים זה כל כך טעים.

כדאי לדעת ש…
זה נשמר מספר ימים במקרר, אפשר למלא את הפלפלונים עם כפית קטנה, הגבינות מלוחות בזהירות עם המלח.

8499 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מירי : “הפלפלונים יצאו נהדר גם בטעם וגם במראה. הצריבה שלהם לפני המילוי מוסיפה המון טעם. ממש מעדן.”

14
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

היי ניקי 🙂

יש פה איזה מתכון קל להכנת פלפלים ממולאים אורז ובשר?