יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לשבועות מתכונים לתשעה באב

פלפלונים ממולאים בגבינה

20 מאי 2015
(Visited 25,070 times, 2 visits today)
פלפלונים ממולאים בגבינה

פלפלונים ממולאים בגבינה

חבל על הזמן טעים ברמות! לא תאמינו כמה שזה טעים חייבים להכין זה ממכר וזה הכי קל, שדרוג נהדר לארוחת ערב. יוצא נפלא אי אפשר להפסיק לאכול מרוב שזה טעים. איזה כיף לאכול דברים כאלה טעימים 🙂

מרכיבים:

10 פלפלונים אדומים / צהובים
300 ג’ גבינת שמנת
30 ג’ גבינת פרמזן / צהובה מגורדת
30 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
כף עירית קצוצה
מעט מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • ארוחה חלבית שבועות 2021

    איזה כיף שבועות מגיע ואוו איזה יופי של חג,  אני אוהבת את השפע את הצבעוניות של החג גבינות מפה ועד הודעה חדשה.
    אני כבר מדמיינת את הקישים והפשטידות והנה עוד הזדמנות להכין בויאקוס (מתכון מעולה)
    חג נהדר להשתולל עם מתכונים חלביים מכל הסוגים, בקיצור להפציץ עם מתכונים טובים שיעשו רושם על האורחים.
    אני ממשיכה עם המנהג שלי אני מעלה תפריט לשבועות למי שמתלבט מה להכין, לא סגור עדיין, המבחר מבלבל והלכתם לאיבוד קבלו מגוון של מתכונים חלביים לא קשים להכנה ומזה טעימים.
    אחרי השנה הקשה שעברנו מגיע לנו לחגוג, לחייך, להיות מאושרים ולהודות על מה שיש לנו.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

הכנות:

1. אני ממליצה להשתמש בגבינת שמנת ביתית זה יוצא נפלא והרבה יותר זול מלקנות גבינת שמנת, כל גבינת שמנת שאוהבים מתאימה כאן.

2. לחמם תנור ל 220 מעלות, לסדר את הפלפלים בתבנית ולאפות כ 20 – 30 דקות, הפלפלים רכים וקצת משחירים, כדאי מידי פעם לסובב כדי שזה יתפוס מכל הכיוונים.

3. לחתוך את החלק העליון של כל פלפלון, בקערית לשים את הגבינה ואת שאר המצרכים לערבב לעיסה אחידה, להעביר לשקית זילוף למלא את הפלפלונים עד הסוף.

*4. לסדר את הפלפלונים הממולאים בצלחת הגשה להזליף שמן זית, להגיש עם עגבניות מיובשות ותחשבו כמה שהחיים טובים זה כל כך טעים.

כדאי לדעת ש…
זה נשמר מספר ימים במקרר, אפשר למלא את הפלפלונים עם כפית קטנה, הגבינות מלוחות בזהירות עם המלח.

גולשים מכינים וממליצים:

מירי : “הפלפלונים יצאו נהדר גם בטעם וגם במראה. הצריבה שלהם לפני המילוי מוסיפה המון טעם. ממש מעדן.”

הרשם
עדכן
18 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

איזה גבינה יכולה להתאים במקום הבולגרית?

היי ניקי,
בא לי למלא פלפלונים באורז ובשר.
קניתי 2 שקיות, יש לך מתכון בשבילי???
תודה מראש!!!!

היי ניקי 🙂

יש פה איזה מתכון קל להכנת פלפלים ממולאים אורז ובשר?

עשיתי עם גבינת שמנת ויצא מצויין. האורחים התלהבו ואפילו ביקשו ממני מתכון. כל הכבוד ניקי. עוד פעם.

היי ניקי,
את חושבת שאפשר להכין מראש (יום יומיים) גם מבלי להכניס לשמן זית?
תודה,
נורית

מתכון מקסים.

הצעת יעול: נוח להכניס את תערובת הגבינות לתוך גרב נקייה, זה גם נתלה בקלות על הכיור(:

היי ניקי!
כמה זמן מראש אפשר להכין?
אם אני אכין היום/מחר, זה יחזיק מעמד עד מוצאי שבת?
והאם עדיף להכין הכל מראש ולשים בשמן זית או רק לאפות את הפלפלונים מראש ולמלא רק בחג עצמו?
תודה רבה! וחג שמח 🙂