לזניה גבינות ועגבניות שרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לזניה גבינות ועגבניות שרי

אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם זה עגבניות שרי, אני מסוגלת לחיות רק עליהן. אז למה לא להכין איתן לזניה ? יש להן טעם נפלא ובשילוב של גבינות מה יכול להיות יותר טוב ?

20X30

מרכיבים:

עלי לזניה
2 בצלים חתוכים לקוביות
קילו עגבניות שרי חתוכות לקוביות
100 ג’ רסק עגבניות
כוס מים
פטרוזיליה קצוצה
2 – 3 כפות סילאן
א. מרק
פלפל שחור טחון טרי
מלח

שכבת הקוטג’:
2 קוטג’
בצל בינוני קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון קצוצות
פלפל שחור גרוס טרי
מלח

150 ג’ גבינת עמק מגורדת

הכנות:

1. לטגן את הבצל ולהזהיב, להוסיף את העגבניות, מים, תבלינים, סילאן ופטרוזיליה, לבשל את הרוטב כ 10 דקות לבדוק טעמים, לערבב היטב.

2. לטגן את הבצל, להוסיף את הפטריות, לצנן ולערבב עם הקוטג’ ולתבל.

3. לסדר בתבנית את עלי הלזניה, מעל לסדר את רוטב העגבניות, מעל שכבת קוטג ולפזר גבינה צהובה, עלי לזניה, מעל לשים קוטג’ ורוטב עגבניות ואת שארית הגבינה צהובה.

4. חום בינוני 180 מעלות 25 דקות.

הערות:
מומלץ להכין יום מראש.

לזניה גבינות ועגבניות שרי

לפייסבוק שלי

לזניה גבינות ועגבניות שרי

לזניה גבינות ועגבניות שרי

20183 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “מאז שגיליתי אותך ניקי המטבח שלי מעניין מגוון וטעים והכי חשוב שאני נהנית לבשל!
תודה על המכון הנהדר הזה שבתי בת ה-6 ביקשה שאני אביא לה את המתכון כדי שהיא תשמור את זה לדורות הבאים”

הדס : יצא פגז!
בעלי אמר שזה לא טועם כמו לזניה של בית אלא של מסעדות… 🙂
תודה!

268
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינה

היי חג שמח 🙂
איך לחמם לאחר הקפאה?
האם צריך להפשיר קודם?

סיגל

היי ניקי,
אני צריכה את הלזניה לערב חג בשבת. האם אני יכולה להכין אותה כבר מחר (יום ה’) או שעדיף ביום שישי?

1 15 16 17