לזניה גבינות ועגבניות שרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לזניה גבינות ועגבניות שרי

אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם זה עגבניות שרי, אני מסוגלת לחיות רק עליהן. אז למה לא להכין איתן לזניה ? יש להן טעם נפלא ובשילוב של גבינות מה יכול להיות יותר טוב ?

20X30

מרכיבים:

עלי לזניה
2 בצלים חתוכים לקוביות
קילו עגבניות שרי חתוכות לקוביות
100 ג’ רסק עגבניות
כוס מים
פטרוזיליה קצוצה
2 – 3 כפות סילאן
א. מרק
פלפל שחור טחון טרי
מלח

שכבת הקוטג’:
2 קוטג’
בצל בינוני קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון קצוצות
פלפל שחור גרוס טרי
מלח

150 ג’ גבינת עמק מגורדת

הכנות:

1. לטגן את הבצל ולהזהיב, להוסיף את העגבניות, מים, תבלינים, סילאן ופטרוזיליה, לבשל את הרוטב כ 10 דקות לבדוק טעמים, לערבב היטב.

2. לטגן את הבצל, להוסיף את הפטריות, לצנן ולערבב עם הקוטג’ ולתבל.

3. לסדר בתבנית את עלי הלזניה, מעל לסדר את רוטב העגבניות, מעל שכבת קוטג ולפזר גבינה צהובה, עלי לזניה, מעל לשים קוטג’ ורוטב עגבניות ואת שארית הגבינה צהובה.

4. חום בינוני 180 מעלות 25 דקות.

הערות:
מומלץ להכין יום מראש.

לזניה גבינות ועגבניות שרי

לפייסבוק שלי

לזניה גבינות ועגבניות שרי

לזניה גבינות ועגבניות שרי

11562 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “מאז שגיליתי אותך ניקי המטבח שלי מעניין מגוון וטעים והכי חשוב שאני נהנית לבשל!
תודה על המכון הנהדר הזה שבתי בת ה-6 ביקשה שאני אביא לה את המתכון כדי שהיא תשמור את זה לדורות הבאים”

הדס : יצא פגז!
בעלי אמר שזה לא טועם כמו לזניה של בית אלא של מסעדות… 🙂
תודה!

259
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

האם הלזניה הזו יוצאת מתוקה?
כך נשמע לפי המתכון. ואני מחפשת משו מלוח….

רעות

הי:)
מה אפשר לשים במקום א. מרק?

פלג נועם

היי ניקי
איזה עגבניות שרי את ממליצה לשים?
עגבניות שרי תמר, או עגבניות שרי אשכולות?
תודה 🙂

סיגלית

היי ניקי…רוצה להכין בתבנית מלבנית..לאיזה גודל של תבנית מתאים??
לא ראיתי שמצויין במתכון.
תודה!

ענבל שפי

הי ניקי, כתבת בשכבה הראשונה לשים רוטב עגבניות ואז קוטג’, ובשכבה השנייה הסדר הפוך, קודם הקוטג’. זה בכוונה שהסדר הפוך? לא הבנתי למה. תודה על המתכונים הנהדרים וחג שמח

1 14 15 16