יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מאפים מתכונים לשבועות פשטידות פשטידות חלביות

לזניה עם פטריות וגבינות

21 יוני 2012
(Visited 30,590 times, 1 visits today)
לזניה עם פטריות וגבינות

לזניה עם פטריות וגבינות

אחד המאפים הכי טעימים שיש הלזניה הזאת מושלמת, אני מראש אומרת קובייה אחת לא מספיק לפחות שניים ואולי שלוש היא טעימה עד כדי כך. שדרוג נהדר לארוחת ערב ההכנה קלה והתוצאה נהדרת ללקק ת'אצבעות!

תבנית בינונית 30X20

מרכיבים:

עלי לזניה
2 בצלים חתוכים
2 שיני שום
6 – 7 עגבניות
20 פטריות שמפיניון
2 כוסות מים
100 ג` רסק עגבניות (2 כפות)
200 ג` פתיתי גבינה צהובה מגורדת
50 ג' גבינת פרמזן מגורדת
כפית סוכר
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • נאצ'וס טורטייה

    5 דקות לקח לי להכין את הנאצ'וס ולהכניס לתנור זה כל כך פשוט להכין וזה יוצא טעים פריך קראנצ'י בטירוף שמורגש טוב בכל ביס תנו לי רק מתכונים כאלה שמתחסלים מהר ואני לא עובדת קשה.
    הייתי צריכה להכין צהריים היה חם וחיפשתי משהו קליל בלי לעבוד קשה ושגם אביב יאכל כמובן.
    ידעתי שיש לי טורטיות במזווה מפה זה כבר היה קלי קלות לקח לי 5 דקות והטורטיות נכנסו לתנור הכנתי מטבלים וירקות ליד אביב ואני ירדנו על זה בכיף היה מאוד טעים וקראנצ'י.

  • ארוחה חלבית שבועות 2022

    שבועות זה החג שאני הכי אוהבת, אפשר להשתולל חופשי עם מאפים שונים, סלטים לאירוח, קינוחים מיוחדים, עוגות גבינה יש כל כך הרבה וזה הזמן להפגיז עם ארוחה חלבית שתשאיר את כולם פעורי פה.
    אנשים החג הכי טוב בשטח מחפשים מתכונים טובים ? הגעתם למקום הנכון. קבלו ארוחת שבועות עם דברים טובים שלא קשה להכין ואפילו הוספתי קינוחים ואת הלהיט של החג עוגת גבינה עם פחות קלוריות מוזמנים להנות.

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • שוקולטה חמה ומפנקת

    בא לי להכין משהו טוב הכנתי את העוגיות הנהדרות האלה ורציתי איזה משקה שוקולדי ליד ואם כבר מכינים אז עושים את זה מכל הלב וכדאי שיהיה הרבה שוקולד שאף אחד לא יתלונן 🙂
    זה אחד המשקאות שהכי כיף להזמין בבית קפה אז למה לא להכין אותו בבית ? תכינו לכם בכיף משקה שוקולדי נהדר שעושה טוב בימי החורף הקרים. לקח לי 5 דקות להכין ולהגיש, תפנקו את המשפחה בכיף.

    2 כוסות / 6 כוסיות

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים לסמן איקס על כל עגבניה לבשל 2 – 3 דקות ולסנן.

1. לחמם מחבת גדולה עם 2 – 3 כפות שמן לחתוך את הבצלים לקוביות קטנות, לקצוץ את השום לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות להוסיף את השום ולטגן כדקה עם הבצל תוך כדי ערבוב.

3. לפרוס את הפטריות להוסיף לבצל לטגן כשתי דקות, לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות להוסיף לבצל יחד עם המים ושאר המצרכים, לבשל כ 10 דקות תוך כדי ערבוב. אפשרות נוספת לטחון גס (שישארו חתיכות) את העגבניות ואז להוסיף לבצל. לבדוק טעמים.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. לסדר שכבת עלי לזניה בתבנית לשים מעל מחצית מכמות הרוטב באופן שווה, להניח מעל עוד שכבת עלי לזניה ואת שארית הרוטב.

*6. לפזר גבינה צהובה להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות.

כדאי לדעת ש…
מומלץ להכין יום מראש, אפשר להקפיא, אפשר לשמור שלושה ימים במקרר.

לזניה עם פטריות וגבינותלזניה עם פטריות וגבינותלזניה עם פטריות וגבינותלזניה עם פטריות וגבינות

לזניה עם פטריות וגבינותלזניה עם פטריות וגבינותלזניה עם פטריות וגבינותלזניה עם פטריות וגבינות

הרשם
עדכן
103 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות