יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מאפים מתכונים לשבועות פשטידות פשטידות חלביות

לזניה עם פטריות וגבינות

21 יוני 2012
(Visited 36,104 times, 1 visits today)
לזניה עם פטריות וגבינות

לזניה עם פטריות וגבינות

אחד המאפים הכי טעימים שיש הלזניה הזאת מושלמת, אני מראש אומרת קובייה אחת לא מספיק לפחות שניים ואולי שלוש היא טעימה עד כדי כך. שדרוג נהדר לארוחת ערב ההכנה קלה והתוצאה נהדרת ללקק ת'אצבעות!

תבנית בינונית 30X20

מרכיבים:

עלי לזניה
2 בצלים חתוכים
2 שיני שום
6 – 7 עגבניות
20 פטריות שמפיניון
2 כוסות מים
100 ג` רסק עגבניות (2 כפות)
200 ג` פתיתי גבינה צהובה מגורדת
50 ג' גבינת פרמזן מגורדת
כפית סוכר
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים לסמן איקס על כל עגבניה לבשל 2 – 3 דקות ולסנן.

1. לחמם מחבת גדולה עם 2 – 3 כפות שמן לחתוך את הבצלים לקוביות קטנות, לקצוץ את השום לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות להוסיף את השום ולטגן כדקה עם הבצל תוך כדי ערבוב.

3. לפרוס את הפטריות להוסיף לבצל לטגן כשתי דקות, לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות להוסיף לבצל יחד עם המים ושאר המצרכים, לבשל כ 10 דקות תוך כדי ערבוב. אפשרות נוספת לטחון גס (שישארו חתיכות) את העגבניות ואז להוסיף לבצל. לבדוק טעמים.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. לסדר שכבת עלי לזניה בתבנית לשים מעל מחצית מכמות הרוטב באופן שווה, להניח מעל עוד שכבת עלי לזניה ואת שארית הרוטב.

*6. לפזר גבינה צהובה להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות.

כדאי לדעת ש…
מומלץ להכין יום מראש, אפשר להקפיא, אפשר לשמור שלושה ימים במקרר.

לזניה עם פטריות וגבינותלזניה עם פטריות וגבינותלזניה עם פטריות וגבינותלזניה עם פטריות וגבינות

לזניה עם פטריות וגבינותלזניה עם פטריות וגבינותלזניה עם פטריות וגבינותלזניה עם פטריות וגבינות

הרשם
עדכן
106 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן