שבלולי טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שבלולי טונה

אין על הבצק הזה מופלא! מתמסר באהבה לכל מה שמתחשק לי להכין, הפעם מילאתי אותו בטונה ויצא כל כך טוב.

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
כוס מים פושרים
כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה
ביצה טרופה להברשה

חמאה מומסת

רוטב עגבניות:
קופסת רסק עגבניות קטנה
בצל קטן קצוץ מטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

מילוי:
3 קופסאות טונה מפוררות
2 בצלים קצוצים מטוגנים
פתיתי גבינה צהובה
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלוש, לרדד כל חלק לעלה. להבריש את הבצק בחמאה מומסת. לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק, לערבב את המילוי ולפזר על הבצק מעל גבינה צהובה לגלגל לרולדה ולהקפיא לחצי שעה.

3. לחתוך לפרוסות, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להתפיח כ15 – 20 דקות.

4. לסדר את השבלולים בתבנית, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 10 – 15 דקות. כשהשבלולים יוצאים מהתבנית להבריש אותם בחמאה מומסת.

הערות:
ניתן להקפיא.

11006 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

76
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלישבע

הי ניקי תודה על המתכונים!!! רציתי לדעת אם אפשר להקפיא לשלוש ארבע ימים?

מלכי

הי. את ה50 גרם חמאה או ה1/4 כוס שמן מכניסים לתוך הבצק נכון? ואת החמאה המומסת מורחים על הבצק לאחר הרידוד?

טל

היי ניקי על איזה מילויים את ממליצה חוץ מטונה וגבינה צהובה? תודה

1 3 4 5