שבלולי טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שבלולי טונה

אין על הבצק הזה מופלא! מתמסר באהבה לכל מה שמתחשק לי להכין, הפעם מילאתי אותו בטונה ויצא כל כך טוב.

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
כוס מים פושרים
כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה
ביצה טרופה להברשה

חמאה מומסת

רוטב עגבניות:
קופסת רסק עגבניות קטנה
בצל קטן קצוץ מטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

מילוי:
3 קופסאות טונה מפוררות
2 בצלים קצוצים מטוגנים
פתיתי גבינה צהובה
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלוש, לרדד כל חלק לעלה. להבריש את הבצק בחמאה מומסת. לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק, לערבב את המילוי ולפזר על הבצק מעל גבינה צהובה לגלגל לרולדה ולהקפיא לחצי שעה.

3. לחתוך לפרוסות, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להתפיח כ15 – 20 דקות.

4. לסדר את השבלולים בתבנית, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 10 – 15 דקות. כשהשבלולים יוצאים מהתבנית להבריש אותם בחמאה מומסת.

הערות:
ניתן להקפיא.

5012 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

66
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביה

היי ניקי! מועדים לשמחה!
אפשר להשאיר בצורת הרולדה ולאפות ככה? ואחר כך כל אחד יחתוך לעצמו..?

אלינה ננשיך

מאז העדכון האחרון לא רשום מצרכים באף מתכון וגם התמונות נעלמו

סיגל

היי ניקי. אפשר להפוך את המתכןן הזה עח מילוי של עוף במקום טונה?

ציפ

שלום ניקי, יש לי המון שאלות היום, סליחה…
א- איך ממיסים את החמאה?
ב האם ההקפאה שלב חובה?

לימור

היי ניקי….
אני רוצה להכין את השבלולים לסוף הצום, אבל אני רוצה לעשות אותם כבר מעכשיו כדי שאח”כ בסיום הצום אני לא אצטרך להתעסק עם זה… האם אפשר לקפיא את הרולדות במקום חצי שעה 5-6 שעות?
אם כן- האם להקפיא בתור רולדות או בתור שבלולים?
וגם: כמה זמן התפחה לתת לזה לפני הכניסה לתנור?
תודה רבה רבה על האתר המדהים!!

לימור

היי ניקי…

אני רוצה להכין את השבלולים לסוף הצום אבל אני רוצה להכין הכל עכשיו ולא להתעסק בזה אח”כ. האם אפשר להכין את הרולדות ולהקפיא במקום חצי שעה 5-6 שעות?
אם כן- האם להקפיא בתור רולדות או בתור שבלולים?
וגם: כמה זמן התפחה זה צריך לפני הכניסה לתנור?

איילה

היי ניקי אפשר לשים שמן במקום חמאה?