שבלולי טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שבלולי טונה

אין על הבצק הזה מופלא! מתמסר באהבה לכל מה שמתחשק לי להכין, הפעם מילאתי אותו בטונה ויצא כל כך טוב.

מרכיבים:

חצי קילו קמח
2 כפות גדושות סוכר
כוס מים פושרים
כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
חלמון
ביצה שלמה
ביצה טרופה להברשה

חמאה מומסת

רוטב עגבניות:
קופסת רסק עגבניות קטנה
בצל קטן קצוץ מטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

מילוי:
3 קופסאות טונה מפוררות
2 בצלים קצוצים מטוגנים
פתיתי גבינה צהובה
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלוש, לרדד כל חלק לעלה. להבריש את הבצק בחמאה מומסת. לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק, לערבב את המילוי ולפזר על הבצק מעל גבינה צהובה לגלגל לרולדה ולהקפיא לחצי שעה.

3. לחתוך לפרוסות, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להתפיח כ15 – 20 דקות.

4. לסדר את השבלולים בתבנית, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 10 – 15 דקות. כשהשבלולים יוצאים מהתבנית להבריש אותם בחמאה מומסת.

הערות:
ניתן להקפיא.

19467 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

85
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענבר

היי ניקי האם אפשר להשאיר בהקפאה שעתיים לפני האפייה או אולי במקרר?

ליטל

היי ניקי 2 שאלות ברשותך : כמה שבלולים יוצאים בערך?
ואם אני אופה כרולדות האם אפשר לאפות את 3 הרולדות ביחד ? האם זמן האפייה משתנה ?
תודהההה

אפרת פז

היי ניקי אני בת 73 ולמרות שהנסיון שלי במיטבח הוא רב, אני מאד נהנת מהמתכונים שלך, פשוט לא מחפשת מתכונים במקום אחר. יש לי בקשה, אם את יכולה לציין על המתכונים לכמה סועדים המתכון מיועד. זה מאד יעזור בחישוב הכמויות. תודה.

שרית

היי ניקי,
לגבי ההקפאה, להקפיא לפני האפייה או אחרי האפייה?
ומה הדרך המומלצת להפשרה?
תודה

אלישבע

הי ניקי תודה על המתכונים!!! רציתי לדעת אם אפשר להקפיא לשלוש ארבע ימים?

מלכי

הי. את ה50 גרם חמאה או ה1/4 כוס שמן מכניסים לתוך הבצק נכון? ואת החמאה המומסת מורחים על הבצק לאחר הרידוד?

טל

היי ניקי על איזה מילויים את ממליצה חוץ מטונה וגבינה צהובה? תודה

1 3 4 5