


פשטידת פסטה בטעם פיצה
פשטידת פסטה בטעם פיצה, מי קבע שארוחת ערב היא ביצים וגבינות ? לפעמים אפשר לגוון ופתאום טעמים חדשים מתגלים ואז כל המשפחה חוגגת. פסטה חמה עם הרבה ירקות מעל הכל גבינה נמסה. ארוחת ערב מושלמת.
מרכיבים:
250 ג’ ספגטי שבור לשנים
2 כפות שמן זית
200 ג’ גבינת עמק חתוכה לקוביות
חצי כוס זיתים חצויים
חצי כוס עגבניות חתוכות
חצי כוס תירס
בצל קצוץ
3 ביצים טרופות
100 ג’ רסק עגבניות
סוכר לפי הטעם
2 כפיות פפריקה מתוקה
כוס מים
כף א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. להכין את הספגטי לפי ההוראות, לערבב עם השמן זית ולשמור בצד. לטגן את הבצל, להוסיף רסק, סוכר תבלינים ומים, לבשל ולהסמיך את הרוטב, לבדוק טעמים להוסיף את הספגטי ולהוריד מהאש.
2. לערבב את כל המצרכים (לשמור חצי מהגבינה צהובה) לשמן תבנית ולהעביר את הבלילה, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 15 דקות, לפזר למעלה את שארית הגבינה ולאפות עוד כ10 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
אנונימי : הכנתי את הפשטידה לשבועות, היא ממש מעולה, כולם נהנו ממנה..
קארין : מעדן חלומי – הכנתי כמה פעמים ויצא הצלחה@@
ניקי יקרה, טעים !!!!
הוספנו גם טונה ויצא מעולה
שאלה: האם מתאים להקפיא?
היי, אנחנו לא אוהבים תירס, האם ניתן להחליף את כמות התירס בעוד זיתים (חולים על זיתים) אן שזה יותר מדי ויקלקל את הטעם? תודה
הי ניקי
אפשר להשתמש הפסטה פוזילי במקום ספגטי??
תודה
אהבנו תודה ניקי היקרה. שלום אנשים איזה כיף שבאתם!!!
ניקי יקרה, מה אפשר במקום אבקת מרק?
היי ניקי,
ניתן להכין יום קודם?
תודה רבה על כל המתכונים שבזכותך אנחנו נהנים ומענגים את השבת. שבת שלום יקרה