לביבות תרד אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תרד אפויות

לביבות תרד אפויות

לביבות תרד אפויות, הן טעימות, הן שוות מאוד מתאימות לאירוח חלבי, לפנק את הבעל בארוחה כיפית קלה ומה שהכי טוב בהן רוצים לדעת ? הן אפויות אין טיגון, אין השפרצות מיותרות חיסכון בזמן והן טעימות בדיוק כמו המטוגנות, בתאבון.

מרכיבים:

חבילת תרד 400 ג’
בצל גדול קצוץ מטוגן
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה
חצי כוס פירורי לחם
2 ביצים
מל”פ ( מלח, פלפל )


הכנות:

1. לחלוט את התרד כ 2 דקות,לקצוץ, לערבב את כל המצרכים כולל התרד. ליצור לביבות, להדק היטב, להוציא נוזלים. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן. לסדר את הלביבות. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות בתנור אחרי 15 דקות להפוך לצד השני.

2. להגיש עם מטבל שמנת ולהנות!

18766 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שרון : “תודה רבה ניקי, מתכון נהדר.
כאחת שמתחילה במטבח, המתכונים שלך מאוד מוצלחים, ברורים ולא מתפנפנים… וכמובן טעים מאוד! תודה!”

מורן : “במילה אחת: להיט!! כמה קל ככה טעים”

מירוש : “לביבות מצוינות. טעים מאוד!”


197
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורנה

שלום ניקי, במה להחליף את הגבינה הצהובה אם רוצים שזה יהיה פרווה?

ליאת

היי ניקי!
מה זה אומר לחלוט 2 דקות? לבשל במים רותחים במשך 2 דקות?
תודה על המתכונים המעולים (:

אילנה

היי..
האם אפשר להחליף את הגבינה הצהובה בגבינה בולגרית 5 % ?

סיגל

היי ניקי 🙂
כמה לביבות בערך יוצאות לפי המתכון הזה? אני רוצה לדעת האם להכפיל כמויות בהתאם…

ענבל

היי, נראה מעולה!
האם אפשר להכין מראש ולהקפיא?

1 10 11 12