לביבות תרד אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תרד אפויות

לביבות תרד אפויות

לביבות תרד אפויות, הן טעימות, הן שוות מאוד מתאימות לאירוח חלבי, לפנק את הבעל בארוחה כיפית קלה ומה שהכי טוב בהן רוצים לדעת ? הן אפויות אין טיגון, אין השפרצות מיותרות חיסכון בזמן והן טעימות בדיוק כמו המטוגנות, בתאבון.

מרכיבים:

חבילת תרד 400 ג’
בצל גדול קצוץ מטוגן
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה
חצי כוס פירורי לחם
2 ביצים
מל”פ ( מלח, פלפל )

הכנות:

1. לחלוט את התרד כ 2 דקות,לקצוץ, לערבב את כל המצרכים כולל התרד. ליצור לביבות, להדק היטב, להוציא נוזלים. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן. לסדר את הלביבות. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות בתנור אחרי 15 דקות להפוך לצד השני.

2. להגיש עם מטבל שמנת ולהנות!

34317 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שרון : “תודה רבה ניקי, מתכון נהדר.
כאחת שמתחילה במטבח, המתכונים שלך מאוד מוצלחים, ברורים ולא מתפנפנים… וכמובן טעים מאוד! תודה!”

מורן : “במילה אחת: להיט!! כמה קל ככה טעים”

מירוש : “לביבות מצוינות. טעים מאוד!”

203
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמי

הי ניקי לביבות אליפות. חסר לי ירק נוסף ולא תירס. האם מומלץ להוסיף גזר או בטטה. באיזה פורמט ואיזה שלב? תודה על כל המתכונים השווים. אין עלייך

1 11 12 13