יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים לביבות אפויות מתכונים לחנוכה מתכונים לשבועות מתכונים לשמירת המשקל

לביבות תרד אפויות

21 יוני 2012
(Visited 46,184 times, 10 visits today)
לביבות תרד אפויות

לביבות תרד אפויות

לביבות תרד אפויות, הן טעימות, הן שוות מאוד מתאימות לאירוח חלבי, לפנק את הבעל בארוחה כיפית קלה ומה שהכי טוב בהן רוצים לדעת ? הן אפויות אין טיגון, אין השפרצות מיותרות חיסכון בזמן והן טעימות בדיוק כמו המטוגנות, בתאבון.

מרכיבים:

חבילת תרד 400 ג’
בצל גדול קצוץ מטוגן
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה
חצי כוס פירורי לחם
2 ביצים
מל”פ ( מלח, פלפל )

אולי תאהב גם את...♥

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. לחלוט את התרד כ 2 דקות,לקצוץ, לערבב את כל המצרכים כולל התרד. ליצור לביבות, להדק היטב, להוציא נוזלים. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן. לסדר את הלביבות. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות בתנור אחרי 15 דקות להפוך לצד השני.

2. להגיש עם מטבל שמנת ולהנות!

גולשים מכינים וממליצים:

שרון : “תודה רבה ניקי, מתכון נהדר.
כאחת שמתחילה במטבח, המתכונים שלך מאוד מוצלחים, ברורים ולא מתפנפנים… וכמובן טעים מאוד! תודה!”

מורן : “במילה אחת: להיט!! כמה קל ככה טעים”

מירוש : “לביבות מצוינות. טעים מאוד!”

הרשם
עדכן
229 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי תודה על המתכונים האדירים׳
2 שאלות
1.האם ניתן לכבוד החג להמיר את בפירורי לחם בקמח מצה או קמח תפוחי אדמה?
2. האם ניתן להוסיף/ להמיר את הגבינה צהובה פסטה 5%?

תודה ומועדים לשמחה

תודה על המתכון

היי
הקישור שפירסת ללביבות תפו”א הביא אותי לכאן…. תוכלי לשים קישור ללביבות תפו”א אפויות?
ת’נקס

אפשר שיבולת שועל במקום פירורי לחם??

אני צריכה את הקציצות ללא גלוטן ולפי תפריט קטוגני. האם יש במה להמיר את הפרורי לחם? תודה מראש.

לפנק את הבעל? ברצינות?
השנה היא 2020, שני בני הזוג יכולים לפנק אחד את השנייה או אחת את השנייה ולהיפך..

ועוד שאלה, אני רואה בתגובות ששואלים על קמח אבל אין קמח במתכון בכלל… פספסתי משהו?