לביבות תרד אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תרד אפויות

לביבות תרד אפויות

לביבות תרד אפויות, הן טעימות, הן שוות מאוד מתאימות לאירוח חלבי, לפנק את הבעל בארוחה כיפית קלה ומה שהכי טוב בהן רוצים לדעת ? הן אפויות אין טיגון, אין השפרצות מיותרות חיסכון בזמן והן טעימות בדיוק כמו המטוגנות, בתאבון.

מרכיבים:

חבילת תרד 400 ג’
בצל גדול קצוץ מטוגן
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה
חצי כוס פירורי לחם
2 ביצים
מל”פ ( מלח, פלפל )

הכנות:

1. לחלוט את התרד כ 2 דקות,לקצוץ, לערבב את כל המצרכים כולל התרד. ליצור לביבות, להדק היטב, להוציא נוזלים. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן. לסדר את הלביבות. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות בתנור אחרי 15 דקות להפוך לצד השני.

2. להגיש עם מטבל שמנת ולהנות!

67052 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שרון : “תודה רבה ניקי, מתכון נהדר.
כאחת שמתחילה במטבח, המתכונים שלך מאוד מוצלחים, ברורים ולא מתפנפנים… וכמובן טעים מאוד! תודה!”

מורן : “במילה אחת: להיט!! כמה קל ככה טעים”

מירוש : “לביבות מצוינות. טעים מאוד!”

226
תגובות

  הרשם  
עדכן
רונית

היי
הקישור שפירסת ללביבות תפו”א הביא אותי לכאן…. תוכלי לשים קישור ללביבות תפו”א אפויות?
ת’נקס

מאיה

אפשר שיבולת שועל במקום פירורי לחם??

נעמה

אני צריכה את הקציצות ללא גלוטן ולפי תפריט קטוגני. האם יש במה להמיר את הפרורי לחם? תודה מראש.

שיר

לפנק את הבעל? ברצינות?
השנה היא 2020, שני בני הזוג יכולים לפנק אחד את השנייה או אחת את השנייה ולהיפך..

1 12 13 14