מאפינס תרד
מאפינס תרד, כשבא לי משהו טעים בפה, שרוצים לפנק. נהדר לאירוח וגם עושה המון רושם. כל כך קל להכנה.
10 יחידות
מרכיבים:
600 ג' תרד (2 חבילות)
בצל
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה
גביע שמנת חמוצה 200 ג'
50 ג' גבינה בולגרית
חצי כוס קמח תופח
2 ביצים
כפית מלח
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים להכניס את התרד ולבשל כמה דקות, לסנן לסחוט היטב ולקצוץ.
2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן ולטגן את הבצל להעביר לקערה יחד עם כל המצרכים.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. למלא את השקעים לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.