


מאפינס תרד
מאפינס תרד, כשבא לי משהו טעים בפה, שרוצים לפנק. נהדר לאירוח וגם עושה המון רושם. כל כך קל להכנה.
10 יחידות
מרכיבים:
600 ג’ תרד (2 חבילות)
בצל
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה
גביע שמנת חמוצה 200 ג’
50 ג’ גבינה בולגרית
חצי כוס קמח תופח
2 ביצים
כפית מלח
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים להכניס את התרד ולבשל כמה דקות, לסנן לסחוט היטב ולקצוץ.
2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן ולטגן את הבצל להעביר לקערה יחד עם כל המצרכים.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. למלא את השקעים לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.
29569 צפיות 9 צפיות היום
ניקי יקרה,
מה הייתי עושה בחג בלעדיך???
בא לי מאד על המאפינס תרד..יש מצב להפוך אותו לפרווה? יש איזה תחליף הולם?
שנה טובה וחג שמח
הי ניקי,
אם אני רוצה לעשות בתבנית, לאיזה גודל זה מתאים?
תודה ושבת שלום!!
לילך
היי ניקי,
הכנתי כעת את המאפינס, נראה מצוין.
שאלה, האם לא חסר קמח? זה נראה שיש לו מרקם של פירה…
מודה שעוד לא טעמתי..
שומרת לסעודה שלישית..
הם לא אמורים לתפוח, ממלאים את השקעים ואופים, זה יוצא בדיוק כמו בתמונה.
ניתן להכחן עם תרד קפאו?
סליחה מראש על השאלה ההזויה אבל איך חולטים את התרד?
הי ניקי, נראה מעולה (:
כמה מאפינס כאלה בערך יוצאים על פי הכמות הכתובה???
תודה